Bostadsrätter i Trollhättan

Till salu visning 24 juli
Till salu visning 30 juli
Till salu Budgivning Pågår

Budgivning Pågår

Till salu visning 1 augusti
Till salu visning 23 juli
Till salu visning 7 augusti
Till salu visning 25 juli
Till salu visning 23 juli
Till salu visning 8 augusti
Till salu visning 26 juli
Till salu visning 25 juli
Till salu visning 25 juli
Till salu visning 25 juli Budgivning Pågår

Budgivning Pågår

Till salu visning 5 augusti
Till salu visning 24 juli
Till salu Budgivning Pågår

Budgivning Pågår

Till salu
Till salu
Till salu Budgivning Pågår

Budgivning Pågår

Till salu

Trollhättan

Traversen - Projekt
  • Antal bostäder: 4
  • 40 - 80 kvm
  • 2 - 3 Rum

Planerar du att köpa en bostadsrätt i Trollhättan? Entré Fastighetsförmedling förmedlar allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostadsrätt, till större lägenheter för stora och små familjer. Bostadsrätter är också populära som seniorbostäder, tack vare att de oftast ligger i omtyckta områden och ger sina ägare ett smidigt boende.

Här presenteras alla våra bostadsrätter till salu och även alla bostadsrätter som är på gång.

Kolla också in våra objekt som är märkta med Entré Start. Det är bostadsrätter i Trollhättan som planeras och förbereds för en försäljning, men vid en ännu oviss tidpunkt. Du kan klicka in på bostaden och anmäla ditt intresse redan nu, för att inte missa chansen när din drömbostad blir till salu.

Att köpa en bostadsrätt

När du har ditt hem i en bostadsrätt får du stor frihet och möjlighet till att påverka ditt eget boende. Gemensamma ytor och själva fastigheten är det bostadsrättsföreningen som ansvarar för, men till skillnad från en hyresrätt så bestämmer du själv över mindre reparationer, ombyggnad och renovering.

Inför själva köpet så kommer det att uppstå många frågor. Våra mäklare är dina köparcoacher som svarar på allt du undrar över, så att du ska känna dig trygg under hela köpprocessen. Vi har också sammanställt en Köpguide där du ser de vanliga stegen för hur det går till att köpa en bostadsrätt i Trollhättan via mäklarna på Entré Fastighetsförmedling.

Vart i Trollhättan vill du bo?

Trollhättan har många populära områden med bostadsrätter. Några av dem är Centrum, Sylte, Stavre, Tingvalla, Skogshöjden, Kaggetorp och Lextorp.

Söker du ett naturnära läge eller vill du hellre bo i centrum, nära allt? Eller är det viktigaste för dig närhet till skola och jobb?

Vilket läge du än söker så har vi flera bostadsrätter i Trollhättan – och i områden omkring – som kan bli en perfect match. Om det rätta boendet inte finns till salu just nu så kan du i stället välja att göra en Bostadsbevakning. Låt oss få hjälpa dig att hitta ditt drömboende!