fbpx

VÄRDEBEVAKARE I TROLLHÄTTAN & VÄNERSBORG

Ni sitter förmodligen på er största investering,
eller besparing, i livet – er bostad.

Visst är det intressant att veta vad den är värd, även om ni planerar att bo kvar? Och om ni funderar på att sälja vill ni givetvis veta när ni får bäst betalt. Detta kan vi på Entré Fastighetsförmedling hjälpa er med, idag, imorgon och på längre sikt. Med vår tjänst VÄRDEBEVAKAREN får ni, efter det att vi gjort en kostnadsfri värdering* hos er, information gällande aktuellt värde på er bostad. Det blir startskottet för kontinuerliga uppdateringar från våra mäklare kring hur värdet förändrats, vad som påverkat det och vad vi har för syn på den framtida utvecklingen.

Går ni i säljtankar redan nu kan ni dessutom kombinera VÄRDEBEVAKAREN med vår tjänst ENTRÉ START, även den kostnadsfri. Detta innebär att vi förbereder allt för försäljning så att processen blir enkel och snabb då ni väl tagit ert säljbeslut. Med ENTRÉ START ingår även er mäklare som coach och som ger er råd och tips även om ni hittar någon intressant bostad hos någon annan mäklare. Vi hjälper er helt enkelt igenom köpprocessen.

Låter det intressant?

Vi finns här för er och hjälper er gärna vidare.

*Värderingen är muntlig och gäller därför inte som bankvärdering. Önskar ni en sådan, ta kontakt med oss så hjälper vi er gärna.