fbpx

Homestyling i Trollhättan & Vänersborg

HOMESTYLING GER POSITIVA RESULTAT

Den bästa homestylisten är den som har koll på heminredning, bild och form – och dessutom har förståelse för vad som ökar bostadens värde.

Vi har mångårig erfarenhet av Homestyling Trestad som bistått vid många bostadsförsäljningar genom åren. De har tränade ögon för detaljer och vet vilka möjligheter och fördelar som det innebär att visa upp bostäder på ett väl avvägt sätt. Ibland är den enda stylingen som behövs att titta över sitt hem, plocka undan och som pricken över i en bukett blommor på bordet. Vi vägleder och tipsar. Vill man så går det fint att boka en konsultation av Lina och hennes team på Homestyling Trestad eller av någon annan man känner förtroende för.

I den här lägenheten som var nästan tom när vi skulle sälja den så har man utgått från det som fanns i lägenhete såsom soffa och säng med mera. Därefter har Lina och hennes kollega Malin kompletterat lägenheten för att visualisera hur den kan se ut inredd snyggt och trivsamt.  Homestyling handlar mycket om att skapa en känsla och lyfta fram möjligheterna i bostaden.

Så här såg lägenheten ut när vi besökte den första gången. Vi har sålt många lägenheter i den här föreningen och vet hur härliga dom är med trägolv och rejäla fönster. Här fick vi i uppgift att tillsammans med Homestyling Trestad tydliggöra detta på ett sätt så att man kan se det framför sig.

Här nedan kan du se några detaljbilder från lägenheten.