fbpx

Sophia

Lantz

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0770-87 88 00

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sophia Lantz:

  Som född och uppvuxen här i stan kan jag inte annat än att älska Trollhättan! Att kombinera min kunskap om Trollhättan, mitt stora intresse för personliga möten och min empati för att hjälpa andra människor känns som en självklarhet. Jag vill hjälpa till att uppnå just era förväntningar, oberoende om ni ska köpa eller sälja er bostad. Varmt välkomna att höra av er till mig!

  Fritid och intressen

  Jag är en glad person som älskar att träffa människor och hitta på roliga saker på min fritid. Jag umgås gärna med min familj och mina vänner och jag älskar att resa och se nya platser i världen. Träning är en viktig del i mitt liv, att svischa fram på en landsvägscykel en solig dag är bland det bästa som finns!

  4.9/5 i betyg (50 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR

  “Sophia har varit fantastisk under hela processen. Kunde inte vara mer nöjd! Rekommenderar henne så mycket jag kan! Tusen, tusen tack. Lyhörd, varm och omtänksam. Har uppdaterat mej i varje steg!”

  “Hon var lätt att få kontakt med och väldigt engagerad. En mycket duktig och kunnig mäklare. Kan varmt rekommendera henne.”

  “Sophia rekommenderades av en vän som också är mäklare och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val! REKOMMENDERAS!!! “

  “Alltid tillgänglig, lät oss vara med i försäljningen och var förstådd med våra krav. “

  Klicka här för att komma till min egen sida hos Hitta mäklare.
  Snabbanslutning