fbpx

Sophia

Lantz

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0770-87 88 00

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sophia Lantz:

  SOPHIA LANTZ

  Som född och uppvuxen här i stan kan jag inte annat än att älska Trollhättan! Att kombinera min kunskap om Trollhättan, mitt stora intresse för personliga möten och min empati för att hjälpa andra människor känns som en självklarhet. Jag vill hjälpa till att uppnå just era förväntningar, oberoende om ni ska köpa eller sälja er bostad. Varmt välkomna att höra av er till mig!

  Fritid och intressen

  Jag är en glad person som älskar att träffa människor och hitta på roliga saker på min fritid. Jag umgås gärna med min familj och mina vänner och jag älskar att resa och se nya platser i världen. Träning är en viktig del i mitt liv, att svischa fram på en landsvägscykel en solig dag är bland det bästa som finns!

  4.9/5 i betyg (59 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR
  30 december, 2021

  “Super trevlig och duktig, svara alltid när man ville ha svar och visade att hon brydde om mig som säljare. Rekommenderas varmt”

  14 december, 2021

  “Professionell, effektiv, stenkoll och entusiastisk.”

  08 november, 2021

  “Sophia är en fantastiskt duktig mäklare. Väldigt kompetent och jag hade fullt förtroende för henne. Väldigt målinriktad och serviceminded. Svarade alltid på frågor och var väldigt lättillgänglig. ”

  20 oktober, 2021

  “Första gången vi anlitade mäklare, Sophia Lantz uppfyllde alla våra förväntningar med marginal. Framförallt väldigt tillgänglig och lyhörd!”

  18 oktober, 2021

  “Bra bemötande och dialog från start till mål. Noggrant arbete med annons samt kontinuerlig kommunikation genom hela säljprocessen. Skulle definitivt rekommendera till andra som planerar en bostadsförsäljning. ”

  Snabbanslutning