fbpx

Förutsättningslöst & kostnadsfritt

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på ett eventuellt bostadsbyte inom några år. Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser från din sida. Ofta har man frågor om den egna bostadens värde och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna. Vi är Er köparcoach!

ENTRÉ START går till så här:

1. En av våra mäklare besöker dig för ett förutsättningslöst möte

Här lägger vi grunden för ett lyckat bostadsbyte framöver om det skulle bli aktuellt. Tidiga och omsorgsfulla förberedelser skapar trygghet och de bästa bästa förutsättningarna för ett väl genomfört bostadsbyte. Vi vet att du som säljare har många frågor, tankar och funderingar och dessa frågetecken rätar vi ut tillsammans vid vårt möte.

2. Vi bjuder på en fri muntlig värdering

Om du funderar på att eventuellt sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus vill du självklart veta vad bostaden är värd. Mäklaren som är expert på just ditt område besöker dig och går tillsammans med dig igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering som är baserad på bostadens läge, utformning och skick samt efterfrågan av bostäder i ditt område vid rådande tidpunkt. Mäklaren ger även förslag på åtgärder som kan höja värdet på bostaden. Samtidigt kan du självklart passa på att ställa alla dina frågor inför en eventuell försäljning.

3. Värdebevakaren

Vi hämtar in information om bostaden och kan härmed skapa en värdebevakning. Er personliga mäklare uppdaterar er med jämna mellanrum om hur priset förändras på bostaden. Vi siar också om hur marknaden, det vill säga priserna, kan komma att förändras framöver. Och det bästa är att er personliga mäklare följer just er bostad.

4. Bostadsbevakning

Tillsammans kan vi skapa en bostadsbevakning som informerar er om nya kommande bostäder som kan vara av intresse. Denna kan du själv justera framöver om intressena ändras.

5. Homestyling

Ibland kan det vara lönsamt att boka in en konsultation av en stylist. Denna kommer då ut till er för titta på bostaden och lämnar samtidigt råd och tips som kan vara värdehöjande vid en försäljning. Tillsammans med er skapas här rätt förutsättningar i bostaden. En styling kan vara från att plocka iordning och plocka undan till att göra större förändringar. Detta är alltid individuellt och ska vara någonting man som säljare själv ska vara med och tycka till om. Vår erfarenhet är att just en konsultation är väl investerade pengar då det ökar intresset för bostaden. Homestyling Trestad är duktiga och väl värda ett samtal.

6. Köpråd

Kanske är köp av en annan bostad förutsättningen för att sälja det ni har idag? Vi på Entré Fastighetsförmedling hjälper er mer än gärna med råd, stöd och tips när ni köper – även om det är via en annan mäklare. Goda råd är självklart gratis hos oss. Och vi lovar att om det är något vi kan så är det bostadsaffärer – vem skulle veta mer? Hos oss får ni ett personligt bollplank, någon som ni alltid kan kontakta.

7. Proffsfotografering

Våra bostadsfotografer fotograferar er bostad. Och vi lovar att de gör det riktigt bra. Här har vi många olika alternativ som vi gärna berättar mera om.

8. Prospekt

I lugn och ro går ni och mäklaren tillsammans igenom bostaden. Vi vill veta allt! Genomförda renoveringar, fördelarna med just ert område, hur är den lokala matbutiken osv? Med detta som underlag sätter vi ihop en snygg och informativ beskrivning som ni får ta del av och godkänna. När ni sedan känner er redo finns all information klar. Nu är er bostad Entré Startklar!

9. Säljplan

Tillsammans skräddarsyr vi din förutsättningslösa säljplan. Vilka köpare vill vi nå? På vilket sätt kan vi nå dem? Vill du sälja nu eller senare, när är bäst timing? Vi hjälper dig att identifiera vad som är bäst och mest säljande med just din bostad, samt vilka viktiga fakta som behöver tas fram och eventuella åtgärder som bör göras innan bostadsförsäljning.

10. Spekulantregister

Vi har ett gediget spekulantregister. När ni är redo matchar vi bostaden mot vårt register. Då får vi en indikation på hur stort intresse det finns för er bostad bland våra befintliga kunder. Kanske har vi redan idag en kund som söker just ett boende som ert, och därmed är beredd att betala det där lilla extra? Kanske känner ni att vi ska visa bostaden för någon av dessa spekulanter redan i detta läge för att knyta kunden till er?

När passar tjänsten Entré Start?

Entré Start är för dig som funderar på att eventuellt flytta inom ett par år. Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser från din sida. Vi tittar på bostaden och berättar om det aktuella läget på bostadsmarknaden. Många gånger så är det mycket funderingar man har och som man kan behöva bolla. Detta kan vi och kommer samtidigt med råd om såväl bostadsköp som bostadsförsäljning. Vi går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna. Vi är Er köparcoach!

11. Entré säljguide

När vi har gått igenom de olika stegen så upprättar vi en säljguide anpassat efter Er försäljning. Ibland har vi upprättat denna redan från början beroende på hur man vill göra. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och väl förberedd under hela processen. Säljguiden hjälper dig att förstå hur en bostadsförsäljning går till. I väldigt många fall innebär ett bostadsbyte både att man skall köpa och sälja. Genom att ha allt det praktiska klart i god tid ser vi till att du är väl förberedd när det är dags att sälja din bostad.

12. ENTRÉ STARTKLAR

När ni stått STARTKLARA ett tag och känner att det är dags att påbörja en försäljning och satsa fullt ut, då är vi redo och gör de sista justeringarna. Entré Startklar är kostnadsfritt fram tills dess att vi säljer din bostad, då sker betalningen i form av ett normalt mäklararvode. Om du ångrar dig under tiden du letar efter ditt nya boende och inte längre vill sälja bostaden, tar vi inte betalt. När man finner det lägligt kan man som säljare välja på att lägga ut bostaden som kommande försäljning alternativt till salu och vi drar då igång vår mycket kraftfulla marknadsföring fullt ut. Här vänder vi oss både till de spekulanter som visat intresse redan under startfasens på vår webbplats, i sociala medier, på Hemnet eller på någon av våra andra välbesökta marknadsplatser. Tillsammans tecknar vi ett förmedlingsuppdrag så att vi kan göra allt som vi berättar om här. Det innebär inte att ni måste sälja, varken nu eller vid ett senare tillfälle. Det är först när – och om – bostaden säljs som ni investerar i ett arvode till oss. Varje bostadsförsäljning utgår från dina behov och önskemål. Med vår expertis får du dessutom hjälp med att värdera din bostad och skapa en effektiv säljplan så att du träffar de rätta spekulanterna för just din bostad. Vi vet att varje bostad är unik och arbetar därför aktivt med att anpassa försäljningsprocessen efter just dina önskemål.

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START

KOM IGÅNG

Ta första steget! Fyll i blanketten nedan så kontaktar vi dig.