fbpx

ENTRÉ, som att besöka en god vän

Varmt välkommen till oss på ENTRÉ Fastighetsförmedling!

Vi hoppas att du ska trivas/trivs med oss och vi vill att du ska veta att du alltid är välkommen att kontakta oss när det gäller bostadsfrågor stora som små. Välkommen att slå oss en signal eller titta in till oss på Storgatan 30 i Trollhättan även om du inte planerar att byta bostad för stunden.

ENTRÉ har maximalt fokus på marknadsföring av din bostad!

Med fler marknadsföringskanaler än dom flesta så vågar vi påstå att vi har störst möjligheter att exponera din bostad för så många spekulanter som möjligt. Detta är inte så konstigt då detta varit ett av våra viktigaste fokusområden under årens lopp. Visste du t.ex. att vi ofta når fler bostadsspekulanter via vår egen Facebooksida än via Hemnet? Vår Facebooksida är den i särklass största i sitt slag i regionen, om du inte sett den så ta en kik. Med sociala medier hjälper vi dig att marknadsföra din bostad o Göteborgsregionen där vi har många som är intresserade av att flytta till oss.

Välkommen in på en kopp kaffe!

Vi är glada över all positiv respons vi får avseende vårt rymliga kontor med närmare 40 meter skyltfönster i hörnet Spannmålsgatan 10 och Storgatan 30. Här visar vi bostäderna även på en 3 meters bildskärm som du måste se! Vi har även monitor och vanliga till salu skyltar förstås. Det är verkligen jätteroligt att så många tittar in för en pratstund eller på en kopp kaffe till oss, det gillar vi! Kika in till oss för en kopp kaffe du också.

Besök ENTRÉ bokhandel!

Vi gillar Trollhättan! Inte lite utan mycket! Vi gillar Trollhättans historia, svartvita bilder från förr och naturligtvis den pågående utvecklingen av vår stad. Vi är stolta över den framgång som vi upplever att Trollhättan har på många plan med dess närhet till storstad, fina miljöer, goda kommunikationer och allt som Trollhättan kan erbjuda. Detta har gjort att vi fattat beslut att sälja böcker om Trollhättan. Allt vi hittar som handlar om Trollhättan och vår hemstads historia är vi intresserade av och vill förmedla vidare. Har du boktips? Tipsa oss, vi är intresserade! Redan idag har vi en hel del titlar som du gärna får komma in och kika på men vi jobbar på fler!

Varmt välkommen till oss på ENTRÉ Fastighetsförmedling i Trollhättan!