fbpx

Vår historia

Av historien lär vi oss om framtiden

Året var 2009

När man tar en kort titt i backspegeln så konstaterar man att det flutit mycket vatten under broarna sedan vi startade vår verksamhet 2009 i en tom lokal på Spannmålsgatan 12. Det var start med blankt papper förutom att undertecknad jobbat som fastighetsmäklare sedan 1996 (det är länge sedan…). Efter något år så var vi igång ordentligt och det var full fart på bostadsaffärerna.

Våra fantastiska medarbetare!

Fredrik började hos oss 2012 vilket gjorde gott då efterfrågan på våra tjänster stigit markant. Han installerade sig direkt och gjorde bra intryck på såväl kunder som Linda och undertecknad. Vi sökte ytterligare medarbetare till vårt kontor men det tog ytterligare ett tag innan Anton och Emilia började jobba hos oss.

Ny större lokal och flera medarbetare

2013 Fick vi erbjudandet att ta över lokalen i hörnet på Spannmålsgatan 10 och Storgatan 30. 160 Kvadratmeter istället för 60 kvadratmeter och med hela 25 meter skyltfönster. Efter två minuters funderingar så tackade vi ja och började genast planera för flytt och kommande renovering av lokalen. Med duktiga hantverkare så var det klart att flytta in redan efter ett par månader. Tänk vilken skillnad att kunna sprida ut sig i en stor lokal! När vi installerat oss i vår nya lokal så anställde vi snart Anton som var i slutskedet av sin utbildning till fastighetsmäklare. Något år senare blev vi kontaktade av Emilia som undrade om vi ville träffas och prata om en gemensam mäklarframtid. Relativt omgående anställdes även Emilia och vi var nu fem entusiastiska personer på kontoret. Fortsatt hade våra mäklare väldigt mycket att göra och intresset för våra tjänster ökade kontinuerligt. 2018 Blev ytterligare ett innehållsrikt år för oss då vi knöt till oss ytterligare hela fyra medarbetare nämligen Frida, Daniel, Sophia och Gustav så nu var vi nio personer på vårt kontor.

Salongen skapar nya möjligheter 2019

Verksamheten tog ytterligare fart och vi började känna oss en aning trångbodda på våra 160 kvadratmeter. Lägligt nog så kom grannen in en dag 2019 och undrade om vi var intresserade av att ta över hennes salong då hon planerat att gå i pension och avveckla sin verksamhet. Det blev ytterligare två minuters funderande som avslutades med ett “ja tack”. Dock fick vi vänta ett år så i juni 2020 var lokalen vår och vi satte igång och renovera även denna i samma stil som den vi redan hade och därefter sågade vi upp ett hål i väggen för att förbinda de båda lokalerna med glasade dubbeldörrar. Nu har vi en riktigt luftig lokal där vi gott och väl får plats allesammans med härlig öppen planlösning, fem separata kontorsrum och konferensutrymme.

Inte bara fastighetsförmedling

Under årens lopp så har vi engagerat oss på flera håll lokalt i syfte att bidra till ett levande centrum. Vi har arrangerat julmarknader, vernissage, event och annat som varit möjligt och passat fint i vår lokal. Vi planerar att nyttja det vi kallar salongen framöver till event när så blir möjligt. I väntan på detta så nöjer vi oss med vår bokhandel där du kan köpa böcker om Trollhättan och Trollhättans historia. Kom in och titta på böckerna en dag. Vi har många!

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

// Mats