fbpx
Om ossBlogg

Etta på Hemnet

Syns du inte så finns du inte är ett slitet och ofta använt uttryck…. För drygt 10 år sedan så bestämde vi oss för att vi ska vara mäklarfirman som syns mest av alla. Ju mer vi syns, desto mer syns bostäderna vi förmedlar, desto fler köpare finner bostäderna vi förmedlar och desto nöjdare blir rimligen säljarna.

Allt nytt!

Att byta varumärke. Ändra allt. Byta ut allt. Ta bort allt löst och ersätta med nytt, tom 1:or och 0:or alltså de digitala verktygen är en hygglig process. Vi är klara med detta sedan någon dryg vecka. Allt är nytt, ingenting av det gamla är kvar utan allt är ersatt….. nästan….

Vårt första blogginlägg 😉

Det är ingen slump. Allt är noggrant genomtänkt, planerat och förberett. Vi på Entré Fastighetsförmedling har alltid strävat efter att erbjuda dig en ständigt förbättrad mäklartjänst. En mäklartjänst där du som kund är i centrum. En mäklartjänst som är lokalt anpassad och där vi har ett stort fokus på utveckling eftersom vi vill att du alltid ska ha det bästa. Det är just därför vi måste vara med och leda utvecklingen i branschen och startar Entré Fastighetsförmedling!

ENTRÉ BLOGG

Vi gillar Trollhättan!

Här kommer du att kunna ta del av bloggar som vi skriver löpande. Det kan vara såväl större som mindre händelser, nyheter, berättelser, statistik och andra ämnen som vi hoppas att ni ska tycka vara intressanta.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!