fbpx
Trollhättan / Hjortmossen
Boarea:
53.5 kvm
Antal rum:
2 (1 sovrum)
Månadsavgift:
2 238 kr / mån
Byggår:
1956

Central tvåa med mycket låg avgift!

  • Badrum renoverat 2014
  • Hiss
  • Elbilsladdare
  • Trevlig planlösning
  • Internet ingår i avgiften
  • Ingen planerad avgiftshöjning!

Vi har nu fått äran att saluföra denna mycket tilltalande lägenhet på klintvägen! Här har ni möjligheten att förvärva en rymlig tvåa på fjärde våningen med låg avgift en kort promenad ifrån stadskärnan.

Bostaden inrymmer ett helkaklat badrum från 2014, kök med plats för matbord, sovrum med flera garderober samt ett luftigt vardagsrum med trevlig utsikt. Lägenheten innehar även gott om förvaringsmöjligheter samt två tillhörande förråd, ett på vinden samt ett i källarplan. Föreningen håller på att undersöka möjligheten att montera inglasade balkonger på lägenheterna i föreningen.

I BRF Stensmedjan erbjuds en välskött föreningen med en trevlig innergård med grillplats. Här bor ni i ett lugnt område med med närhet till det mesta - mataffär, högskolan väst och drottningstorget nås efter en kort promenad. På behagligt avstånd finner ni även park och grönområde, promenadstråk runt kanalen samt kommunikationer till resterade del av staden.

Varmt välkommen att boka visning!

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Life is like climbing a mountain

Föreningen

Brf Stensmedjan

1955

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Trollhättan Stensmedjan 5 med adress Klintvägen 5-7. Under 2014 förvärvade föreningen tomtmarken. Tomtareal enligt fastighetstaxering 9 799 kvm. Den totala bostadsytan uppgår till 9 919 kvm.

Föreningen består av 154 lägenheter fördelade på 7st fyror, 21st treor, 119st tvåor och 7st ettor.
Därutöver finns 1st förrådshus, 1st samlingslokal samt 1st garage. Föreningen har också 70st p-platser samt förhyr 10st externa p-platser. I föreningen finns en gästlägenhet att tillgå med tillhörande kök och toalett.

Fjärrvärme
Mekanisk frånluft

Cykelförråd, gästlägenhet, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

TV - Com Hem
Internet - Com Hem (50mbit/s ingår i månadsavgiften)


2021 - dräneringsarbeten och nytt tätskikt källarvägg
2021 - målning av p-platser
2021 - målningsarbeten torkrum
2021 - renovering av hobbyrum hus 5
2020 - åtgärder av fuktproblem i styrelserum/lokaler i källarplan
2020 - renovering av styrelserum och mötesrum
2020 - murnings- och fogningsarbeten
2018 - Dränering av hus 5.
2017/2018 - Nya maskiner i tvättstugorna
2016 - Yttertak. Bytt ut belysning i samtliga trapphus.
2008/2009 - Hissrenovering.
2000 - Relining.
1988 - Fasad, nya fönster och ytterdörrar

2009-02-21

138 kWh / m²

Närområde

Hjortmossen

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Hjortmossen är ett populärt område bland unga och äldre. Området består endast av lägenheter; bostadsrätter och hyresrätter. Hjortmossen erbjuder en fin och mysig park där man enkelt tar en härlig promenad eller en snabbare joggingrunda. I området finner ni ett trevligt utegym samt gymmet Curves. Här finner ni också Slättbergshallen där man kan spela bandy, hockey och åka skridskor. I området finns det några lekplatser.

När det kommer till att handla finner ni här Hemköp, COOP nära samt pizzeria, kiosk, konditori och blomaffär. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/ Till och från Hjortmossen promenerar och cyklar ni lättvindigt in till centrumkärnan/resecentrum. Bussarna går även regelbundet. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer. Malöga flygplats finns också att tillgå endast 10 minuter bort med bil för den som vill flyga till Stockholm. Flygplatsen erbjuder även andra destinationer och utbudet utvecklas löpande. På Hjortmossen finner ni en förskola, Hjortmosseskolan (F-6), Slättbergsskolan (7-9) samt två gymnasieskolor; Nils Erikssongymnasiet samt Magnus Åbergsgymnasiet. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till trollhattan@entrefast.

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START