fbpx

Fredrik

Larandén

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0770-87 88 00

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Fredrik Larandén:

  Som född och uppvuxen i Trollhättan känner jag till staden som min egna ficka. Mitt stora kontaktnät är en styrka för dig som säljare då jag har goda kontakter med presumtiva köpare på den lokala marknaden. Jag drivs av att leverera lyckade försäljningar till nöjda kunder! Universitets- och högskoleutbildad i Karlstad och Trollhättan, och registrerad fastighetsmäklare sedan 2012.

  Fritid & intressen

  Under sommarhalvåret spenderas den lediga tiden bäst i Hamburgsund, gärna med fiske på havet och under vintern stöttas det lokala elitlaget Gripen Trollhättan BK i Slättbergshallen!

  4.9/5 i betyg (73 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR

  “Vi har under åren både köpt och sålt och då träffat många både bra och mindre bra mäklare. Vi har dock aldrig tidigare träffat en så otroligt bra mäklare som Fredrik Larsson nu när vi både vi köpte sålde! Fredrik Larsson är påläst, Jordnära, intresserad, otroligt lugn, hetsar inte, väldigt behaglig – helt enkelt en fin kille som är en fenomenal mäklare!”

  “Fredrik var ett fantastiskt stöd under hela säljprocessen. Han lotsade oss steg för steg säkert och proffsigt igenom homestyling, fotografering, energibesiktning och besiktning och vi är dessutom mycket nöjda med slutpriset på villan vi nu har sålt. Kan varmt rekommendera både detta företag och Fredrik ta hand om din bostadsaffär! Extra plus också för att Fredrik har varit så trevlig och lätt att få tag på!”

  “Vi är fruktansvärt nöjda med all hjälp och vägledning vi fått under försäljnings-processen. Väldigt tydlig och bra information, lyhörd för våra åsikter och tankar.”

  “Vi är otroligt nöjda med Fredrik, dels i samband med vår försäljning men även när vi köpte vår nya lägenhet genom honom. Trevlig, alltid lätt att få tag på och snabb med att ge återkoppling. En mäklare man kan lita på!”

  Klicka här för att komma till min egen sida hos Hitta mäklare.
  Snabbanslutning