fbpx

Mats

Thorin

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0770-87 88 00

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Mats Thorin:

  Sedan barnsben har jag älskat att göra affärer, byta, förhandla men kanske mest av allt att träffa nya människor! Det finns inget mera stimulerande än att bege sig till en ny adress, knacka på dörren och möta en ny spännande människa. Detta och att kunna hjälpa bostadsbytare i olika livssituationer är nog det som gjort att jag jobbat i över 25 år som mäklare och det är fortfarande lika roligt!

  Fritid & intressen

  Arbetet som fastighetsmäklare är stundtals hektiskt och intensivt. Vissa perioder blir det begränsad fritid och ibland blir det mer tid över. Ledig tid tillbringas allra helst på havet i Bohuslän i segelbåt, motorbåt, på vattenskoter eller vindsurfingbräda. Övriga tiden av året är man stolt supporter till tre sportiga grabbar och en fantastisk fru som jobbar som lärare på Fridaskolan!

  4.8/5 i betyg (81 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR

  “Detta var tredje affären som vi har haft tillsammans och det finns inget att klaga på utan snarare tvärtom. Allt har fungerat t.o.m kaffet och kakan.”

  “Samtidigt som Mats var mig behjälplig i min försäljning så samverkade jag med en annan mäklare ( köp av bostad ). Dessa två mäklare upplevde jag som mycket olika. Utifrån den erfarenhet jag fått i samband med min försäljning så kan jag med stolthet och värme rekommendera Mats. Den andra firman och mäklaren har enligt mig mycket som behöver vidareutvecklas. Jag är tacksam att jag valde “rätt”.”

  “Proffsig, Trevlig, Glad, Lugn, Social och ja som en bra mäklare ska vara helt enkelt!”

  “- Mats är en rak och ärlig mäklare i mina ögon. Jag har hör mycket gott om han och hans kunnande och erfarenhet. Verkligheten överträffade mina förväntningar på han med hästlängder. Jag ångrar inte mitt val av varken vår mäklare det minsta. Bara stora rosor och rekommenderar Mats och hans företag för en fantastisk upplevelse och allt var enkelt, tydligt och inget krångel.”

  Snabbanslutning