fbpx
Vänersborg / Centralt
Boarea:
98 kvm
Antal rum:
4 (3 sovrum)

Trevlig fyrarummare med två balkonger!

En fantastisk fyrarumslägenhet med två balkonger finns tillgänglig! Lägenheten erbjuder en modern design med ett nyligen renoverat kök som är perfekt för matlagning och umgänge.
Det rymliga vardagsrummet är en trivsam plats att vistas i, utrustat med en charmig eldstad som tillför en mysig atmosfär. Matplatsen, som ligger i anslutning till vardagsrummet, är ljus och inbjudande, idealisk för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar.
Hallens generösa ytor ger en känsla av rymd direkt när du kliver in, och den erbjuder också gott om förvaringsmöjligheter för kläder och andra tillhörigheter. Den här lägenheten är en del av en välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi, vilket ger en extra trygghet för ditt boende.
Rymliga förvaringsutrymmen på både vind och i källare.
Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för den som söker ett bekvämt hem mitt i stan!

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Närområde

Centrum

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Centrala Vänersborg utgör hjärtat av staden och lockar med en livlig stadskärna där både stora och små butiker och näringsidkare. Direkt intill de pulserande gatorna breder Skräckleparken ut sig med sin förtrollande parkmiljö och en långgrund sandstrand som sträcker sig ut i Vänerns klara vatten. Förskola och förskoleklass till och med årskurs 6 hittar du på Norra skolan, medan högstadiet har sin plats på Torpaskolan, Tärnan och Vänerparken. Kommunikationsmässigt är Vänersborg väl anslutet, med endast ett par minuters promenad till Vänersborgs Resecentrum. Härifrån går tåg till centrala Göteborg på mindre än 50 minuter. Malöga flygplats ligger cirka 15 minuters bilväg från Vänersborg. Naturen är aldrig långt borta och Vänersborg erbjuder en vacker kustmiljö med härliga vandringsleder och flera långgrunda stränder och badplatser. Halle- och Hunneberg är hemvist för fina vandringsmöjligheter och underbara skogar.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Vänersborgs centrum på Sundsgatan 12, ring oss på 0521-680 50 eller skicka ett mail till vanersborg@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START