fbpx
Vänersborg / Onsjö

Agnesborgsvägen 54

Slutpris:
1 155 000 kr
Boarea:
79 kvm
Antal rum:
2 (1-2 sovrum)
Våning:
3 av 4
Byggår:
1983

Rymlig tvåa med två balkonger!

  • Två stora balkonger
  • Stora rum
  • Totalrenoverad
  • Hiss
  • Bra planlösning
  • Balkonger i både Öst och Väst

Välkommen till denna charmiga och rymliga lägenhet med två rum och kök, omfattande 79 kvadratmeter av bekvämt boende. Belägen i ett lugnt och trevligt område erbjuder denna bostad en perfekt kombination av modernitet och bekvämlighet.
Lägenheten har inte en, utan två imponerande balkonger - en som vetter mot öst och den andra mot väst. Här kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar, och skapa två unika utomhusmiljöer för olika tillfällen och väderförhållanden.
Det extra rummet, som är flexibelt i sin användning, ger möjligheter för personlig anpassning. Skapa din eget lyxiga walk-in-closet, använd det som ett extra sovrum för gäster eller familjen, eller omvandla det till ett praktiskt förråd för att hålla ditt hem organiserat och fritt från överflödiga saker. Köket är hjärtat av denna lägenhet och har genomgått en totalrenovering för att erbjuda dig en modern och funktionell plats. Den rymliga layouten ger gott om plats för matlagning och social samvaro. I köket finns även ett generöst skafferi för att hålla dina matvaror organiserade och tillgängliga. Badrummet har också fått en omsorgsfull renovering, vilket ger en fräsch och avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av moderna bekvämligheter och en stilfull design.
Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av elegans och funktionalitet. Med sina två balkonger, extra rum och genomtänkta renoveringar skapar den en bekväm och trivsam boendemiljö för dig att kalla ditt hem.

Karta

Sålda