fbpx
Trollhättan / Centrum
Boarea:
58 kvm
Antal rum:
2 (1 sovrum)
Månadsavgift:
2 945 kr / mån

CENTRAL RENOVERAD TVÅA MED BALKONG!

  • Obelånad förening!
  • Centralt läge
  • Tv och internet i avgiften
  • Balkong
  • Nytt kök 2021
  • Tvättmaskin

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Life is like climbing a mountain

Föreningen

HSB Brf Apollo i Trollhättan

Föreningens fastighet Apollo 7 är belägen på adresserna Spannmålsgatan 10-12 A-C, Österlånggatan 29-31 samt Storgatan 28-30 i Trollhättan. På fastigheten finns 3 st bostadshus i 4 st våningar med 8 st trappuppgångar. Huset färdigställdes år 1960. Därefter har planerat underhåll utförts, bl.a. stambyte 2006 och inglasning av balkonger 2007.

Föreningen har antagit 2011 års normalstadgar version 5 med anpassning § 31 och § 32 för HSB bostadsrättsföreningar.

Energideklaration är utförd enl. SFS 2006:985 och godkänd under år 2019.

Lagstadgad obligatorisk funktionskontroll av ventilationssystemet (OVK) enl. BFS 1996:56 utfördes och godkändes år 2019. Nästa besiktning skall ske under 2024. Rensning av imkana­ler gjordes senast år 20 l 0.

Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen ( 1999: 1229).
Förening har slutit avtal med Söderberg & Partners under 2019. Avseende en kollektivt upp­handlad bostadsrättsförsäkring med bostadsrättstillägg för föreningens medlemmar som bör­jade gälla från I januari 2020.

Den totala bostadsytan uppgår till 4 276 kvm.
Föreningens 61 st bostäder, fördelar sig enligt följande:
2 st 1 rum och kök, 9 st 2 rum och kök, 41 st 3 rum och kök, 6 st 5 rum och kök och 3 st 6 rum och kök. I föreningen finns även 19 st lokaler om 1 527 kvm, 14 st garage och 17 st bilplatser.


2006 - Stambyte
2007 - Inglasning av balkonger
2018 - Fiber
2021 - Montering av staket och grindar in till gården.

2020-01-28

E

132 kWh / m²

135 kWh / m²

Nils Eriksson, Nils Energideklarationer AB

Närområde

Centrum

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Trollhättans stadskärna ligger med ett tilltalande läge längsmed Göta Älv. Här bor du bekvämt närhet till allt. Här finns ett stort utbud av restauranger, butiker, motionsanläggningar och caféer. Fina promenadstråk runt kanalområdet och Spikön. Stadens torg är ombyggt och stora satsningar görs för att skapa en trivsam centrumkärna.

Längs gågatan ligger Folketshus, där finns bibliotek, bio, och diverse utställningar. Centrum erbjuder goda bussförbindelser till stadens olika stadsdelar samt täta avgångar med tåg till bland annat Göteborg. Gymnasieutbildning på Folkuniversitetets gymnasieskola och Drottning Blankas gymnasieskola. Här finns även möjlighet till högskoleutbildning på Högskolan väst där det studerar omkring 15 000 studenter.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START