fbpx
HEM FÖR STORA OCH SMÅ LIVSNJUTARE

Astrids Ängar består av 39 avstyckade tomter samt ett antal befintliga äldre villor av ”Bullerbykaraktär”. Området har ett härligt söderläge intill älv, natur och aktivitetsområden.

Vägar med gatubelysning är redan på plats och såväl kommunalt v/a som fiber är framdraget. Astrids Ängar är redo att ta emot nybyggare som uppskattar naturen och vill leva ett bekvämt och aktivt villaliv på klassisk mark.

Karta Astrids ÄngarBroschyr Astrids Ängar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta ansvarig mäklare Jenny Fransén.

Hem för stora och små livsnjutare

  • Bo på solig södersluttning
  • Natur och rekreation
  • Aktivitetspark runt knuten
  • Motionsspår och utegym i parken
  • Restaurang på gångavstånd
  • Intill älv och slussområde
  • Fiske och kajak
  • Förskola i området
  • Cykelavstånd till golfbanan
  • Nära fina kommunikationer

Astrids Ängar är ett underbar plats i Vänersborg på en udde intill Göta Älv.
Hela området har ett ljust och härligt läge med plats för lagom stora hus och lekvänliga trädgårdar i soligt söderläge. På Astrids Ängar kan du bygga huset du drömt om och bo med vatten, ängar och ekdungar alldeles utanför köksfönstret - med stadens centrum på bekvämt avstånd.
Fälten ned mot vattnet är perfekta för alla som har spring i benen. Där finns bland annat grillplatser, utegym, motionsspår, volleybollplan, boulebana, lekplats, discgolfbana och flera fotbollsplaner.

Dessutom bor du granne med golfbanan tvärs över kanalen. Ta cykeln över bron, så är du där. Cyklar du en bit till så är du snart vid Överby köpcentrum med sitt stora utbud. Båtar passerar förbi varje dag och slusscaféet är öppet hela sommaren. Där serveras en prisbelönt räkmacka och en fantastisk utsikt över alla sjöfararare i kanalen. Den som vill fiska kan ta ekan och hala in en öring eller meta en aborre från stranden. Odlar du lite dill och potatis i trädgården så är maten klar!

Här kan du bygga din framtid i lugn och lantlig miljö. För yngre livsnjutare finns skola och barnomsorg i närområdet. För lite äldre är det kanske tryggheten och villalivet som lockar. För dem som befinner sig mitt emellan erbjuder Vänersborg alla möjligheter och det är inte långt till centrum. Längs kanalen, genom skogen går en vacker cykelväg som tar dig till stan på mindre än 15 minuter – om du väljer att trampa. Du kan också ta bussen från hållplatsen på Restad Gård.

Från Vänersborg går tågen till Göteborg mer än ofta. Resan tar 50 minuter, men vår station är första anhalt så vänersborgare får alltid sittplats på tågen. På en dryg timme är du i Oslo. Vilken frihet!

Är du nyfiken på Astrids Ängar?
Välkommen att kontakta oss så visar vi dig världens bästa plats - kanske redan imorgon?

Äventyret börjar på Astrids Ängar

400 mFotbollsplan

2 kmGolf

300 mFörskola

200 mDiscgolf

200 mFiske

300 mLekplats

300 mUtegym

400 mRestaurang

300 mSlusscafé

500 mMotionsspår

500 mBuss till centrum

4 kmÖverby

VALFRIHET ÄR STANDARD

Här på Astrids Ängar väljer du fritt husleverantör efter tycke och smak. För dig som så önskar så går det även att bygga i egen regi såklart. Vad väljer du?

HEM FÖR STORA OCH SMÅ LIVSNJUTARE

Med det unika, ljusa söderläget och med närhet till natur, en mängd aktivitetsmöjligheter och förskola runt knuten så är boendemiljön svårslagen.

STORT ELLER LITET, DU VÄLJER

Astrids ängar består av Norrgården och Sörgården. Här väljer du själv om du vill bygga ett större hus eller kanske passar det bättre i livet med ett mindre?

+1000 M2 LIVSKVALITET

Drömmer du om frukost utomhus i morgonsolen eller kanske en solig altan? Rita dit en veranda eller en uteplats. Alla tomter erbjuder gott om utrymme för ett skönt trädgårdsliv.

KLASSISKT SEDAN 1500-TALET

1590 Byggdes Restad Gård, en vacker herrgård med flera bruksbyggnader här vid älven. Husen finns kvar och för att föra traditionen vidare erbjuder byggnadsplanen lagom stora trähus i traditionell stil.

ETT LIV I RÖRELSE

Här på Astrids Ängar har du full tillgång till gemensamma park- och grönområden med volleybollplan, discgolfbana, fotbollsplan, boulebana och utegym. Dessutom ligger golfbanan bara en cykeltur bort.

ÄR DU INTRESSERAD?

Vill du veta mer om Astrids Ängar? Funderar du på nya möjligheter i en fantastisk miljö? Kontakta mig så berättar jag mera om alla möjligheter som bor här! Jenny Fransén Fastighetsmäklare 0768-544 800 jenny.fransen@entrefast.se

ROFYLLD TILLVARO

Bor du vid vattnet är egen båt plötsligt möjligt. Älven som löper från Vänern till havet i Göteborg innehåller lax, aborre och sik. Den erbjuder också en kvällstur med ekan eller kajaken efter jobbet.

GRANNE MED ÄLVEN

Kanske har du drömt om att bo nära eller att ha utsikt över vatten. Från de flesta av tomterna är det utsikt ner mot vattnet och närheten till såväl älven som slussen vid Brinkebergskulle är påtaglig.

Bostäder

Intresseanmälan

Redo att ta nästa steg? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.