fbpx
Grästorp / Flo Klev

Flo klev 54

Utgångspris:
275 000 kr
Tomtareal/mark:
0,1 ha
Huvudinriktning:
Villatomt

Lantmäteriet

Villatomt med lantligt läge

I samverkan med OBOS - Smålandsvillan och Myresjöhus förmedlas nu denna tomt med naturskönt läge! Här presenterar vi ett förslag med nyckelfärdig villa Komstad byggt i 1½ plan med inredningsbar ovanvåning.

  • Lantligt läge
  • Fri utsikt över åkrarna
  • Kommunalt vatten och avlopp
  • Endast 8 km till Gardesanna badstrand

Förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus på lantligt belägen tomt! Med naturskönt läge med bara några kilometer från Vänerns vackra badstränder finner du denna tomt i ett mindre bostadsområde med vida vyer över fälten.
Här får du fantastiska möjligheter att bygga just ditt drömboende. Vid nyproduktion är fastigheten även undantagen från fastighetsavgift de första 15 åren.

Grästorps kommun är ett vacker naturnära område knappt 2 mil från Vänerns vackra badstränder. I Grästorp finns bra serviceutbud, mataffärer och kommunikationer samt flera förskolor och skola för åk F-9. Grästorp är en aktiv kommun med mycket att erbjuda och ett rikt föreningsliv samt en mycket populär 18-håls golfbana.

Här finns goda kollektivtrafikförbindelser mellan grannkommunerna och även pendlingsmöjligheter med tåg mot Uddevalla via Vänersborg eller Borås/Göteborg via Vara. Med närheten till E44 pendlar du smidigt till såväl Grästorp, Trollhättan eller Vänersborg som till Lidköping eller Göteborg.

Välkommen att åka förbi tomten och titta på egen hand och varmt välkommen med er intresseanmälan!

Bilder

Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain

Fakta

275 000 kr

Enligt överenskommelse

Lantbruk

Villatomt

Villatomt

199 - Lantbruksenhet taxeringsvärde under 1 000 kr

Flo Klev

Flo klev 54

46796

Grästorp

Flo

0,1 ha

Lantmäteriet

Övriga rättigheter och belastningar

Grundvattenskydd enl hälsoskyddsförordningen, Skydd för ytvattentäkter och enskilda grundvattentäkter (1998:899,40§) (Beslutsdatum: 1985-01-18, Senast ändrad: 1986-10-23)

Avtalsservitut: VATTENLEDNING MM - SE BESKRIVNING

Avtalsservitut VATTENLEDNING MM

Byggnad

Friggebod

Ekonomi

AMountTable0

Finns inga pantbrev

2020

Fastställt

Fastigheten har inget angivet taxeringsvärde.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Närområde

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Grästorps kommun är ett vacker naturnära område knappt 2 mil från Vänerns vackra badstränder. I Grästorp finns flera förskolor och skola för åk F-9.
Besök gärna kommunens hemsida för mer information www.grastorp.se.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på något av våra kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30 eller Vänersborgs centrum på Sundsgatan 12, ring oss på 0770-87 88 00 alt 0521-680 50 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta