fbpx
Trollhättan / Centrum
Boarea:
96.5 kvm
Antal rum:
4 (2-3 sovrum)
Månadsavgift:
5 943 kr / mån
Byggår:
1991

Tilltalande med kanalnära läge och inglasad balkong

  • Hiss
  • Inglasad balkong
  • Välskött förening
  • Riktigt fint kök
  • Öppen planlösning
  • Nära kanalen

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Föreningen

HSB Brf Eklövet

1957

Föreningens fastigheter Eken 5 är belägen på adressen Kungsgatan 64 i Trollhättan. På fastigheten finns 1 bostadshus i 6 våningar med 1 trappuppgång. Huset färdigställdes år 1991.

Den totala bostadsytan uppgår till 2 332 kvm.
Föreningens 30 st bostäder fördelar sig enligt följande:
2 rok 11 st
3 rok 16 st
4 rok 3 st

I föreningen finns att tillgå en trivsam samlingslokal, tvättstuga samt ett gästrum som går att boka om man får nattgäster för 100kr/natt.

Fiber finns installerat.


Under året har föreningen ej genomfört några större underhållsåtgärder. Årets kostnad för yttre underhåll och löpande reparationer uppgick till 120 385 kr. Föreningen har under året bytt torkaggregat i torkrummet , ny torktumlare i tvättstugan , reparation av vatten o värmeled­ningar, reparation av trevägsventil , bonat linoleummattor i trapphus samt ytterligare mindre reparationer.

Det finns inga större planerade eller diskuterade renoveringar enligt ordförande 2022-03-10. Planerat mindre underhåll skall kostnadstäckas genom avlyft från den yttre underhållsfonden.

2018-08-02

D

102 kWh / m²

Håkan Alnebratt

Närområde

Centrum

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Trollhättans stadskärna ligger med ett tilltalande läge längsmed Göta Älv. Här bor du bekvämt närhet till allt. Här finns ett stort utbud av restauranger, butiker, motionsanläggningar och caféer. Fina promenadstråk runt kanalområdet och Spikön. Stadens torg är ombyggt och stora satsningar görs för att skapa en trivsam centrumkärna.

Längs gågatan ligger Folketshus, där finns bibliotek, bio, och diverse utställningar. Centrum erbjuder goda bussförbindelser till stadens olika stadsdelar samt täta avgångar med tåg till bland annat Göteborg. Gymnasieutbildning på Folkuniversitetets gymnasieskola och Drottning Blankas gymnasieskola. Här finns även möjlighet till högskoleutbildning på Högskolan väst där det studerar omkring 15 000 studenter.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START