fbpx
Trollhättan / Stavre

Skogmansgatan 1

Slutpris:
3 100 000 kr
Boarea:
117 kvm
Biarea:
68 kvm
Antal rum:
4 (3 sovrum)
Byggår:
1954

Trivsam villa på Stavre med hörntomt och inglasat uterum!

  • Hörntomt
  • Inglasat uterum
  • Välbeläget
  • Öppen spis
  • Härligt tomt med fruktträd
  • Nära förskolor och skolor

Varmt välkommen till familjevänliga Stavre. Här i villaområdet nära intill gröna stigen finner ni denna tilltalande 1,5-plansvilla med källare som med sin grönskade trädgård och rymliga tomt verkligen är något alldeles extra!

Tak, fönster och dränering har uppdaterats av nuvarande ägare tillsammans med ny VA-ledning ut till gatan. Väl inne i huset bjuds det på ljusa ytskikt, gedigna sällskapsytor, öppen spis samt ett inglasat uterum i söder.

Huset erbjuder i dagsläget tre tilltagna sovrum med praktisk förvaring i respektive rum. I källarplan når ni husets garage, på detta våningsplan har även nuvarande ägare sitt hobbyrum.

I området är detta en av de större tomterna med drygt 1 000 kvadratmeter, därtill har tomten har ett mycket soligt läge. På denna insynsskyddade tomt finns det gott om utrymme för bus och lek, här finns det även flera äppleträd, rabarber och smultron för dig som uppskattar att skörda ifrån egen trädgård.

Med ett mycket attraktivt läge på Stavre är detta verkligen en sällsynt möjlighet. Här har ni bekvämt promenadavstånd till centrum, resecentrum, matbutiker, lekplatser, förskolor samt skolor. Den optimala familjevillan med andra ord!

Välkommen att kontakta oss för visning!

Karta

Sålda