fbpx

Gustav

Thorin

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0770-87 88 00

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Gustav Thorin:

  Ända sedan uppväxten i Sandhem har jag vetat att jag vill vara verksam inom en bransch där människan står i fokus. Jag känner mig därför privilegierad över att få jobba på Entré Fastighetsförmedling och få hjälpa människor i sina bostadsfrågor. Jag gillar verkligen mitt jobb och tror att det märks i mitt mäkleri. För mig är trygghet, förtroende och empati vägen till en lyckad affärsrelation.

  Fritid & intressen

  Här har ni verkligen en idrottskille som mer än gärna håller på med olika bollsporter. Främst jagar jag en innebandyboll i entréhallen på Älvhögsborg men det förkommer även att jag tar och strosar ut på gräset på Stavrelunds IP för att göra några glidtacklingar. När jag inte håller på med bollsporter tar jag gärna och åker ut till sommarstället i Bohuslän.

  4.9/5 i betyg (34 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR

  “Gustav är helt klart den BÄSTA mäklare som finns! Han svara i sin mobil till och med på helgen! Han löste det jag bad honom om utan några som helst problem, han är väldigt trevlig och lättsamatt göra affärer med, han gjorde hela affären kanon bra och jag är SUPER NÖJD! Gustav du är bara BÄST! “

  “Gustav är en mycket professionell och driven mäklare. Han har genomfört uppdraget med stort engagemang och härliga energi som smittar vilket gjort det extra kul. Dessutom har Gustav koll på helheten, från minsta detalj till juridik i denna omfattande process. Jag kan varmt rekommendera Gustav – med glimten i ögat slutför han processen på ett proffsigt sätt!”

  “Gustav skötte hela affären föredömligt, ifrån första träffen, förberedelse, visning och slutförande, vi kan varmt rekommendera honom som eran mäklare.”

  “Proffesionellt från start till avslutad affär. Lätt att ha att göra med, positiv och lättillgänglig och man känner att han vill sitt bästa. Glad att vi valde Gustav som vår mäklare.”

  “Toppklassig mäklare, kunnig o mycket kompetent i alla områden gällande husförsäljningen. Låg alltid steget före. Tack Gustav för all hjälp”

  Snabbanslutning