fbpx

Gustav

Thorin

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0520-820 50

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Gustav Thorin:

  GUSTAV THORIN

  Ända sedan uppväxten i Sandhem har jag vetat att jag vill vara verksam inom en bransch där människan står i fokus. Jag känner mig därför privilegierad över att få jobba på Entré Fastighetsförmedling och få hjälpa människor i sina bostadsfrågor. Jag gillar verkligen mitt jobb och tror att det märks i mitt mäkleri. För mig är trygghet, förtroende och empati vägen till en lyckad affärsrelation.

  Fritid & intressen

  Här har ni verkligen en idrottskille som mer än gärna håller på med olika bollsporter. Främst jagar jag en innebandyboll i entréhallen på Älvhögsborg men det förkommer även att jag tar och strosar ut på gräset på Stavrelunds IP för att göra några glidtacklingar. När jag inte håller på med bollsporter tar jag gärna och åker ut till sommarstället i Bohuslän.

  4.8/5 i betyg (59 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR
  12 januari, 2023 - Galoppvägen 13

  “Kändes tryggt att lägga försäljningen i Gustavs händer då han var väldigt informativ, insatt och kompetent i frågorna vi ställde. Han är dessutom väldigt trevlig som person!”

  30 november, 2022 - Skogstorpavägen 37

  “Dök inte upp på fotograferingstillfället pga annat möte som drog ut. Hade sparsamt med kontakt med mig veckan före visning vilket gjorde att jag kände mig lite osäker. Återkopplade inte när min handpenning skulle kommit in utan jag fick själv ta kontakt. Väldigt trevlig och jag skulle rekommendera honom men ett medskick är att vara mer strukturerad och återkoppla samt följa upp när det är ensamma säljare som jag som inte har så många att rådfråga.”

  19 november, 2022 - Trollgatan 4

  “Stans bästa mäklare. Rekommenderar starkt. ”

  11 november, 2022 - Arvidstorpsgatan 23

  “Gustav är en fantastisk mäklare. Tog sig an uppdraget på ett mycket proffsigt sätt. Är kunnig, lyhörd och mycket lätt att samarbeta med. Finns till hands när man undrar över något. Vi rekommenderar honom varmt. ”

  Klicka här för att komma till min egen sida hos Hitta mäklare.