fbpx

Gustav

Thorin

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0770-87 88 00

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Gustav Thorin:

  GUSTAV THORIN

  Ända sedan uppväxten i Sandhem har jag vetat att jag vill vara verksam inom en bransch där människan står i fokus. Jag känner mig därför privilegierad över att få jobba på Entré Fastighetsförmedling och få hjälpa människor i sina bostadsfrågor. Jag gillar verkligen mitt jobb och tror att det märks i mitt mäkleri. För mig är trygghet, förtroende och empati vägen till en lyckad affärsrelation.

  Fritid & intressen

  Här har ni verkligen en idrottskille som mer än gärna håller på med olika bollsporter. Främst jagar jag en innebandyboll i entréhallen på Älvhögsborg men det förkommer även att jag tar och strosar ut på gräset på Stavrelunds IP för att göra några glidtacklingar. När jag inte håller på med bollsporter tar jag gärna och åker ut till sommarstället i Bohuslän.

  4.9/5 i betyg (40 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR
  12 januari, 2022

  “Gustav var proffsig, trevlig och engagerad och löste vår husförsäljning på bästa sätt.”

  31 december, 2021

  “Gustav har varit mycket bra och trevlig genom hela processen. Han har tagit sig tid för samtal med oss säljare och vid flertalet tillfällen, på kort varsel, visat lägenheten vid förfrågan från köpare. Vi är mycket nöjda med Gustav.”

  16 november, 2021

  “Vi uppskattade att Gustav lyssnade in våra tankar och behov och inte pushade oss i vår bostadsaffär. ”

  25 september, 2021

  “Vi var supernöjda med Gustav som vår mäklare. Han var väldigt lätt att jobba med och man kunde känna sig trygg att han hade koll på allt. Vi blev väldigt nöjda med resultatet och kan verkligen rekommendera honom! ”

  25 augusti, 2021

  “En mäklare som en mäklare ska vara.”

  Klicka här för att komma till min egen sida hos Hitta mäklare.

  Snabbanslutning