fbpx
Trollhättan / Centrum
Boarea:
76 kvm
Antal rum:
3 (2 sovrum)
Byggår:
1958

Välskött 3:a med gavelläge!

  • Gavelläge
  • Balkong i söder
  • Fönster i tre väderstreck
  • Välskött förening
  • Lugnt läge
  • Låg avgift

Riktigt välbelägen trea mitt i centrum men ändå lugnt och trivsamt. Balkong och fönster i tre väderstreck gör detta till en pärla!

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Föreningen

Brf Pallas

1958

Föreningens fastighet, Pallas 7, färdigställdes år 1958. Därefter har erforderligt underhåll utförts, bl a fasadrenovering 1990, stambyte 2006 samt gårdsrenovering 2012. På fastigheten finns 3 bostadshus i 4 våningar med 6 trappuppgångar.
Lägenhetsfördelning
24 st 1 r.o.k.
23 st 2 r.o.k.
21 st 3 r.o.k.
4 st 4 r.o.k.

Föreningen har underhållsplan som löpande uppdateras.
Stadgeenlig fastighetsbesiktning har utförts löpande.
Lagstadgad obligatorisk ventilationskontroll (OVK) gjordes 2019-10-28

Fjärrvärme
Mekanisk frånluft

Cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum
Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet (300kr/natt)

Kabel-TV - ComHem
Internet - Telenor


1990 - Fasadrenovering
2006 - Stambyte
2012 - Innergården
2015/2016 - Nya portar och låssystem
2017 - Stamspolning
2019 - Digitala anslagstavlor och bokningssystem till tvättstuga, styrelserum och övernattningslägenhet.
2020 - Byte till led-armaturer i allmänna utrymmen. Målning av garage och intilliggande cykelrum, rensning av imkanaler, ny tvättmaskin stora tvättstugan.

2021- Takrenovering samtliga byggnader. Byte takfläktar, ny tvättmaskin lilla tvättstugan.

2019-10-28

E

137 kWh / m²

142 kWh / m²

Tord Hedgren, T Hedgren Energiteknik AB

Närområde

Centrum

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Trollhättans stadskärna ligger med ett tilltalande läge längsmed Göta Älv. Här bor du bekvämt närhet till allt. Här finns ett stort utbud av restauranger, butiker, motionsanläggningar och caféer. Fina promenadstråk runt kanalområdet och Spikön. Stadens torg är ombyggt och stora satsningar görs för att skapa en trivsam centrumkärna.

Längs gågatan ligger Folketshus, där finns bibliotek, bio, och diverse utställningar. Centrum erbjuder goda bussförbindelser till stadens olika stadsdelar samt täta avgångar med tåg till bland annat Göteborg. Gymnasieutbildning på Folkuniversitetets gymnasieskola och Drottning Blankas gymnasieskola. Här finns även möjlighet till högskoleutbildning på Högskolan väst där det studerar omkring 15 000 studenter.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START