fbpx

Mysigt enplanshus med källare på återvändsgata!

  • Kamin
  • Nära Bjökåsparken
  • Öppen planlösning
  • Altan i Sydöst
  • Garage
  • Återvändsgata

Vi på Entré fastighetsförmedling har nu fått den stora äran att förmedla ett mycket välbelägen fastighet med adressen Örnvägen 20 i Vargön.

Fastigheten ligger lugnt och trivsamt på återvändsgata med minimalt med trafik samt med närhet till mysiga Björkåsparken. Väl inne i fastigheten bjuds det på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med rejäla glasdörrar ut mot baksidan med altan i härligt solläge. På entréplan finns det utöver detta tre sovrum samt ett helkaklat badrum från årsskiftet 2022. En våning ner finner vi sedan en gedigen gillestuga, två sovrum, dusch, bastu (trasig), tvättstuga samt WC.

Här bor ni i ett trivsamt villakvarter en kortpromenad från Granås Förskola samt Granåsskolan F-6. Inne i centrala Vargön finner ni det mesta man behöver i vardagen likt matbutik, restauranger, busstation, bibliotek samt idrottshallen Fyrkanten. I omgivningarna kring Vargön finner ni bland annat Hunneberg, Halleberg samt Nordkrokens sandstrand.

Välkommen att anmäla intresse!

Bilder

Rumsbeskrivning

Fräscht kvickkök med vitt tak, ljusa väggar med delvis bröstpanel och laminatgolv. Maskinellt är köket utrustat med spis, fläkt, spishäll, kyl, frys samt diskmaskin. I köket finns även en köksö. Stor och öppen yta mot vardagsrummet som med fördel används som matplats.


Ljust målade väggar, laminatgolv och vitt tak. Här finne även ett par gediget skjutdörrar i glas för utgång till altan på baksidan av huset.


Beige tapetserade väggar, vitt tak och laminatgolv. En hel vägg med garderober med skjutdörrar. Utgång till altan på baksidan.


Välkomnande hall med laminatgolv och tapetserade väggar.


Vitt tak, tapetserade väggar och laminatgolv. Tre garderober.


Totalrenoverat under 2021/2022. Kakel och klinker. Utrustat med bubbelbad (förberett för dusch för den som hellre vill ha det) , wc, tvättställ med kommod, golvvärme och våtrumsfläkt.


Målade väggar, laminatgolv, vitt tak och tre garderober.


Stor gillesstuga med laminatgolv, målade väggar och kamin.


Sovrummet har målade väggar och laminatgolv


Detta rum har laminatgolv, målade väggar och en utgång till garaget.


Duschrummet var helkaklat och hade en bastu (trasig).


Helkakalt badrummet WC och en kommod.


Rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp. I tvättstugan finns bostadens varmvattenberedare (Nibe compact).


Fakta

Enligt överenskommelse

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Vargön

Örnvägen 20

46833

Vargön

Västra Tunhem

119 kvm

138 kvm

654 kvm

1976

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

1976

36

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Ekonomi

AMountTable0

8 874 kr / år

11

1 925 000 kr

2021

Fastställt

1976

1 452 000 kr

322 000 kr

1 774 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Karta