fbpx
Trollhättan / Eriksro

Mandelriskevägen 7

Slutpris:
3 900 000 kr
Boarea:
185 kvm
Biarea:
116 kvm
Antal rum:
8 (4-6 sovrum)
Byggår:
1976

UNIKT ARKITEKTRITAT HUS I ERIKSRO!

  • Arkitektritat hus!
  • Garage
  • Carport
  • Uteplats
  • Balkong
  • Ostört läge

Varmt välkommen till Eriksro och ett enskilt och ostört läge mitt i detta familjevänliga område!

Här finner ni ett enastående arkitektritad hus med trevligt insynsskyddat läge, parkering på uppfart, i carport samt garage och därtill en frodig trädgård. Trädgården har omsorgsfullt skapats med diverse planteringar och växtlighet - allt från blommor till buskar och träd! Här finner ni såväl magnolia som rhododendron och även ett unikt valnötsträd (!). Trädgården har flera härliga uteplatser i bästa solläge och ett ostört och insynsskyddat läge.

Bostadshuset inrymmer gott om ytor - rejäl takhöjd i vardagsrummet och karaktäristiska detaljer. Här finner ni i entréplan kök, vardagsrummet med matplats, tre sovrum, badrum med badkar, tvättstuga med groventré samt garage. Ovanvåning inrymmer övre hall med kontorsdel och utgång till balkong, allrum, sovrum med klädkammare och vind samt ett badrum med dusch. Källarplan erbjuder rejält förråd, verkstad, motionsrum med bastu och dusch, gillestuga och ett kontor.

Här på Mandelriskevägen bor ni med bekvämt avstånd till det mesta! Här är det närhet till förskola, skola, mataffär, apotek och god kommunikationer till såväl Trollhättans centrum som till E45.

Varmt välkommen att höra av er vid intresse!

Karta

Sålda