fbpx
Trollhättan / Kaggetorp
Boarea:
147 kvm
Antal rum:
6 (4-5 sovrum)
Byggår:
1979

VÄLSKÖTT KEDJEHUS MED TREVLIGT LÄGE I FAMILJEVÄNLIGA KAGGETORP!

  • Uterum
  • Spabad
  • Insynsskyddad baksida
  • Garage & förråd
  • Parkering på uppfart
  • Nyare tak

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain

Övriga rättigheter och belastningar

Trollhättan Sandhem Ga:1 - KVARTERSGÅRD,FÖRRÅDSUTRYMMEN,KOMMUNIKATIONSLEDER,GRÖNOMRÅDEN MED LEKPLATSER OCH TENNISPLAN,LEDNINGAR,CENTRALANTENNANLÄGGNING MM

Svarttärnan fisktärnan mfl, Stadsplan (Beslutsdatum: 1976-06-16, Senast ändrad: 1999-07-19)

Vänersborgsviken och göta älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2022-05-16, Registreringsdatum: 2022-08-11, Senast ändrad: 2024-06-24)

Ledningsrätt: Starkström

Närområde

Kaggetorp

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Kaggetorp är ett mycket populärt område bland barnfamiljer och äldre. Här finns det både villor, kedjehus, radhus och bostadsrätter. Härifrån har ni gångavstånd till Sandhemsspåret som erbjuder motionsspår och elljusslinga samt fin natur. Här kan man jogga eller promenera på olika slingor.

I området finns det gott om lekplatser och här hittar ni även en stor pulkabacke.

För att handla tar man sig lätt till Willys eller till ICA Jätten. På Kaggetorp finns även en pizzeria samt en kiosk. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/ Till och från Kaggetorp åker du enkelt buss, cyklar eller promenerar på de fina cykelvägarna. In till centrumkärnan/resecentrum är det cirka 2,5 km. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer.

Malöga flygplats finns också att tillgå endast 10 minuter bort med bil för den som vill flyga till Stockholm. Flygplatsen erbjuder även andra destinationer och utbudet utvecklas löpande. I området finns det en förskola som heter Simsnäppan. I närområdet finner ni Fridaskolan (F-9), Stavreskolan (F-9) samt Lyrfågelskolan (F-9). Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START