fbpx

NU TAR VI NÄSTA STEG..

..och vi gör det tillsammans!

Det har varit full fart här hos oss på Storgatan 30 under många år. Vi är ödmjukt stolta och glada över det förtroende som Ni, våra kunder visat oss sedan vi startade upp i en tom lokal 2009. Under åren har vårt kontor växt, vi har blivit fler på kontoret och våra marknadsandelar har konsekvent ökat. Den ständiga utvecklingen av verksamheten och det uppriktigt genuina intresset vi alla på kontoret har för alla människor vi dagligen möter driver vår verksamhet framåt. I vår utveckling av verksamheten är alla lika delaktiga och vi ser tillsammans förväntansfullt fram emot de kommande åren med vårt nya Entré Fastighetsförmedling.

Med vårt Entré Fastighetsförmedling avser vi att utveckla vårt erbjudande och erbjuda en än bättre mäklartjänst som vi även breddar geografiskt utanför Trollhättan.  Under årens lopp har vi fått många förfrågningar om förmedling av bostäder utanför Trollhättan. Detta är en starkt bidragande orsak till detta nästa steg. Vi vill utveckla och utvecklas tillsammans med våra kunder och ha möjlighet att bistå dessa även på andra orter vilket nu blir möjligt och något vi ser fram emot mycket.

ENTRÉ, som att besöka en god vän

För 15 år sedan läste undertecknad en text som har etsat sig fast under alla år och som vi varje dag strävar efter att leva upp till. Alla vi på kontoret och vårt gemensamma engagemang i det dagliga arbetet tillsammans med bostadssäljare och köpare ser vi som en enda stor samling vänner eller familj om man så önskar. Vi är ödmjuka inför vår vision men är fast beslutade om att det är ett av våra mål. Att besöka Entré Fastighetsförmedling ska vara som att besöka en god vän.

// Mats

Vind i seglen

Sedan slutet av 2018 så har vårt kontor verkligen haft vind i seglen. Vi har faktiskt till och med varit den marknadsledande mäklarfirman i Trollhättan (exklusive nyproduktion). Detta hade naturligtvis inte varit möjligt utan våra fantastiska kunders förtroende och våra duktiga fastighetsmäklare Anton, Daniel, Emilia, Fredrik, Frida, Gustav och  Sophia som ofta syns på topplistorna bland mäklare i Trollhättan. Men vi har också en fantastisk mäklarassistent i Linda Hansson som vi är väldigt stolta över. Vi brukar kalla henne för världens bästa mäklarassistent! Mer ordningsam, pålitig och plikttrogen mäklarassistent får man leta efter…. länge! 😉 Linda var med och startade vårt kontor 2009.

Vidgade vyer

Vi är entusiastiska, och nyfikna. Framöver kommer vi att se oss omkring och förmedla bostäder i Vänersborg, Grästorp och såväl hus som fritidshus i Bohuslän. Vi kommer på ett helt annat sätt än tidigare ta ut svängarna geografiskt. Samtidigt avser vi att öppna upp för partnerskap och överväger att starta ytterligare kontor i regionen. Kanske känner du någon av våra nya medarbetare eller kontorsägare/samarbetspartners? Tipsa oss gärna här! Naturligtvis är Trollhättan fortsatt vår viktigaste marknad men vi kommer att undersöka möjligheterna till expansion framöver.

Vi hoppas att ni vill följa med på resan!

Under sommaren och hösten kommer vi  fortsatt att göra vårt yttersta för att bistå Er kunder med bostadsbyten. Samtidigt jobbar vi för att utvecklas på bästa sätt och vi hoppas att ni fortsatt ska trivas med oss i ENTRÉ kostymen! Det kommer att bli en del smärre förändringar framöver men i stort så tänker vi att vi framförallt har ett stort antal nya möjligheter som vi verkligen ser fram emot. Vi är lyhörda och mycket intresserade av input. Har du tankar och idéer som du vill dela med dig av så är vi idel öra.

Varmt välkommen till ENTRÉ Fastighetsförmedling i Trollhättan!