fbpx

Trollhättan & Vänersborg Torsdag 1/7 2021

Låt oss presentera ENTRÉ Fastighetsförmedling!

Din fastighetsmäklare i Trollhättan och Vänersborg med omgivningar ända upp i Bohuslän.

Det är ingen slump. Allt är noggrant genomtänkt, planerat och förberett. Vi på ENTRÉ Fastighetsförmedling har alltid strävat efter att erbjuda dig en ständigt förbättrad mäklartjänst. En mäklartjänst där du som kund är i centrum. En mäklartjänst som är lokalt anpassad och där vi har ett stort fokus på utveckling eftersom vi vill att du alltid ska ha det bästa. Det är just därför vi måste vara med och leda utvecklingen i branschen och startar ENTRÉ Fastighetsförmedling! Idag tar vi klivet och startar vårt eget varumärke för att ytterligare kunna öka vårt fokus på ovannämnda. Vi hoppas att du vill vara med oss på vår resa! 

ENTRÉ Fastighetsförmedling som att besöka en god vän.

Vi är stolta och glada över att ha förmånen att träffa så många av er kunder så ofta. Under årens lopp upplever vi att många tittar in till oss för att växla några ord, stämma av läget, lyssna angående marknadsläget eller bara låna ett av våra fem flyttsläp. Dessa besök är oerhört stimulerande och vi är alltid redo med en kopp kaffe. Du är alltid välkommen in till oss för en pratstund eller en konversation via telefon, sms, mail eller via sociala medier. Vår ambition är att vi fortsatt sträva efter en familjär stämning på kontoret och vårt mål är att möten hos oss ska vara som att besöka en god vän.

ENTRÉ, början på någonting nytt

ENTRÉ, som vi framöver kommer att benämna vår verksamhet är precis som det låter. Entré är början på något nytt, en nytt möte, en ny tid och förhoppningsvis en ny bostad. Du finner oss alla nio personer precis som vanligt på vårt kontor på Storgatan mitt emot Ekmans konditori. Vi är alla väldigt samspelta och helt eniga om att detta steg vi nu tar är bäst för dig som kund oavsett om du säljer eller om du köper en bostad. Vi har effektiviserat vårt arbetssätt under årens lopp och har skruvat på vår marknadsföring med noggrann analys och studerat trenderna i samhället. Att vår väl marknadsföring är utvecklad under lång tid och optimerad för vår lokala verksamhet och ner mot Göteborgsregionen där vi också träffar många kunder.

Olika orter olika behov

Vi på ENTRÉ tror att behoven ser olika ut på olika bostadsmarknader runt om i landet. Vi tror på lokal anpassning och att man inte kan jobba likadant på Söder i Stockholm, i Piteå eller för den delen i Hagfors norr om Karlstad. Vi tror att vi på vår lokala marknad rimligen vet bäst när det gäller vad våra kunder har för önskemål och hur vi ska marknadsföra bostäder. Våra marknadsandelar har konsekvent ökat från år till år och vi är nu marknadsledande sett ur ett perspektiv på 18 månader (exklusive nyproduktion). Vår ambition är att bli bättre, träffsäkrare och att bredda vår verksamhet geografiskt då många av våra kunder efterfrågat detta.

Trollhättan, Vänersborg, Lysekil, Hamburgsund

Vi förmedlar bostäder inte bara i Trollhättan utan även i angränsande kommun er upp till Strömstad i norr. Nu är dagen här då vi kastar loss och startar upp vårt alldeles egna varumärke. Vi har nu än bättre möjligheter att marknadsföra din bostad. Under ett eget varumärke har vi helt andra och mycket bättre förutsättningar att anpassa försäljningen efter dina och din bostadsförutsättningar. Som föregångare när det gäller marknadsföring i sociala medier vet vi precis hur vi ska göra för att visa upp din bostad för så många och relevanta spekulanter som möjligt. Kanske är det en av anledningsrna till att vi på senare år varit marknadsledande på bostadsmarknaden i Trollhättan (exklusive nyproduktion).