fbpx

Etta på Hemnet med sociala medier.

Snabbt, effektivt & gratis!

Syns du inte så finns du inte är ett slitet och ofta använt uttryck…. För drygt 10 år sedan så bestämde vi oss för att vi ska vara mäklarfirman som syns mest av alla. Ju mer vi syns, desto mer syns bostäderna vi förmedlar, desto fler köpare finner bostäderna vi förmedlar och desto nöjdare blir rimligen säljarna.

Hur går det till egentligen?

Efter att frekvent använt oss av marknadsföring i sociala medier så har vi utarbetat en väl fungerande metod som vi hela tiden utvärderar och utvecklar. Till exempel så hade vi de mest klickade bostäderna på Hemnet under 75%  av veckorna under ett halvår då vi provade våra teorier. Hur kunde det bli så när vår marknadsandel är inte 75%? Vi provade våra teorier att öka närvaron ytterligare i sociala medier vilket genast gav resultat. Detta resultat har vi därefter förfinat och vi jobbar vidare ytterligare med att visa bostäderna vi förmedlar för så många som möjligt

Gratis kostar ingenting

Eftersom vi jobbat fram ett mycket effektivt sätt att visa bostäderna vi förmedlar på Facebook och Instagram så bjuder vi alltid på denna annonsering i sociala medier. Detta kostar aldrig någonting extra och vi frågar aldrig om man vill köpa ett socialt annonspaket utan vi förutsätter att alla säljare vill ha maximal exponering. Titta gärna in på vår Facebooksida och på vårt Instagramkonto. Vi har en hel del nyheter här så håll utkik.

Hur går bostadsaffärerna?

Nu närmar sig semesterperioden sensommar och ett avslut. Vi har väldigt mycket spännande på gång här hos oss på Entré Fastighetsförmedling. Allt talar för att det blir en fartfylld höst med mycket bostäder till salu hos oss. Vi ska också säga att såväl Frida som Emilia inom kort är tillbaka från sina mammaledigheter vilket definitivt är efterlängtat och kommer att passa perfekt. Med ett ränteläge som fortsatt erbjuder låga bolåneräntor och en stabil arbetsmarknad i regionen så bedömer vi att det fortsatt kommer vara stort intresse för bostadsköp.

Fri värdering genom Entré start

De flesta vi pratar med säger att de funderar på att byta bostad lite då och då. Vi tror att man skulle vara hjälpt i funderingar genom ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte med någon av oss på Entré. Inga förpliktelser, inga kostnader och helt förutsättningslöst. Entré start är vår kostnadsfria tjänst för dig som funderar på att kanske byta bostad inom några år.

ENTRÉ tar nästa steg

Med en självständig position som fristående fastighetsmäklare har vi nu den efterlängtade möjligheten att ta ut svängarna geografiskt. Under årens lopp har vi fått många frågor om att förmedla bostäder i närbelägna kommuner. Fantastiskt kul att få frågan men vi har då varit begränsade… det är vi inte längre utan nu har vi möjlighet att förmedla sjöbodar på Orust, sommarstugor i Lysekil, Fritidshus i Sikhall och bostadsrätter på Smögen. Detta är något vi längtat efter och ser fram emot. 😉

Vi ses!

Vi hoppas att få träffa dig framöver! På en husvisning,  på vår julmarknad, vid en bostadsvärdering, något av våra vernissage eller ngt annat. Kanske kommer du in och köper en bok om Trollhättan vilket vi har gott om i vår bokhandel.

Ha det riktigt gott och en fortsatt skön sommar önskar vi på Entré Fastighetsförmedling!