fbpx
Vänersborg / Västra Tunhem

Bryggum 311

Utgångspris:
3 175 000 kr
3 000 000 kr 2024-05-17 12:38 1
Boarea:
137 kvm
Antal rum:
5 (3 sovrum)
Byggår:
1938
Driftskostnad:
32 432 kr / år

Väl omhändertagen lantlig villa med stort garage

 • Lantligt läge
 • Odlingsmöjligheter
 • Stort isolerat garage
 • Stora och bra förrådsutrymmen
 • Gästhus
 • Uterum och stor altan
 • Väl underhållet
 • 10 minuter till Trollhättans centrum

Denna lantliga villan är som en dröm om landsbygdens frid och modern bekvämlighet sammanflätas till en perfekt bostadsmiljö. Belägen bara 10 minuters bilresa från Trollhättans centrum, presenterar vi denna villa beläget med natursköna omgivningar och praktisk närhet till stadens bekvämligheter.
En rymlig altan med plats för inbyggd pool och mysigt uterum som förlänger sommardagarna och bjuder in till avkopplande stunder oavsett väderlek. I entréplan finner du generöst sällskapsutrymme som utgörs av en luftig matsal och ett mysigt vardagsrum. Stora fönster släpper in naturligt ljus. Köket, också beläget på detta plan, är utformat med funktionalitet och stil i åtanke och erbjuder en perfekt plats för matlagning och socialt umgänge. I entréplanet finns också ett badrum samt hall. En trappa upp finner du tre rymliga sovrum, Här finns också möjlighet att enkelt skapa ett fjärde sovrum om behovet skulle uppstå. Badrum även på andra våning. Förvaringsmöjligheter finns gott omkring i huset, många klädkammare och garderober. Dessutom är det källare under en del av huset. Här finns ytterligare förrådsmöjligheter, matkällare och tvättstuga med tillhörande torkrum.
På fastigheten finns också ett stort isolerat garage med tillhörande förråd, vilket ger gott om plats för både fordon och förvaring av verktyg eller andra tillhörigheter. Med bergvärme som värmekälla hålls driftskostnaderna låga. Solfångare på taket. Dessutom erbjuder huset bra möjligheter för odling, perfekt för den som vill odla grönsaker eller blommor på den generösa trädgården. Här finns också ett isolerat gästhus eller för den som vill, lyxig lekstuga.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lantliga villa en harmonisk kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Välkommen på visning!

visning123456Array
(
)
biddingsGETstdClass Object
(
  [bidAmount] => 3000000
  [bidDate] => 2024-05-17 12:38:19
  [bids_id] => MDU5NXwwMDAwMDAwMzAyNnwxMTg.
  [bidderId] => MDU5NXwwMDAwMDAwMjk0OHwxMTc.
  [status] => ENUMS_BID_STATUS_ACTIVE
)
3 000 000 kr 2024-05-17 12:38 1

Bilder

Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain

Rumsbeskrivning

Klinker direkt innanför dörren som övergår i parkettgolv. Tapet på väggarna. Garderob i entréhall för förvaring. I den inre hallen finns ytterligare plats för förvaring i stor skjutdörrsgarderob.


Rymligt kök med bra arbetsytor, förvaring och plats för matbord. Ljust kök med luckor i vitt. Bänkskiva i trä och ljust kakel. Maskinellt utrustat med diskmaskin, kyl, frys, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, spishäll och spisfläkt. Snygg belysning i köket. Parkettgolv, bröstpanel i pärlspont och tapet.


Luftigt rum med parkettgolv, och tapet. Burspråk som skapar extra rymd i rummet.


Tapet på väggarna, parkettgolv. Här är husets fina braskamin. Utgång till Uterum. Lucka i väggen in mot köket.


Badrum med kakel och klinker. Vattenburen golvvärme. Utrustat med tvättställ med kommod, wc, dusch. Förvaringsskåp och handukstork (el och vatten). Mekanisk frånluft i badrum.


Laminatgolv och tapet på väggar. Tre garderober.


Laminatgolv och tapeter. Utgång till husets balkong. Stor klädkammare.


Tapet på väggarna. Laminatgolv. Klädkammare. Dörr till trappa upp till vinden.


Stort sovrum med dubbla fönster. Förvaring i klädkammare. Laminatgolv och tapet på väggarna. Detta rum kan för den som önskar delas i två. Fyra garderober.


Badrum med kakel och klinker. Vattenburen golvvärme. Mekanisk frånluft. Toalett, tvättställ med kommod, dusch och handukstork (el och vatten).


Gott om plats. Betong på väggar och golv. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, Intill finns praktiskt torkrum med fläktar.


Väggar och golv i betong. Gott om plats för förvaring.


Matkällare med hyllor. Golv och väggar i betong.


Fakta

3 175 000 kr

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Västra Tunhem

Bryggum 311

46193

Västra Tunhem

Västra Tunhem

137 kvm

5

2597 kvm

1938

Lantmäteriet

Mätning

Mätning

Byggnadssätt

Robbotgräsklippare fån 2014
Centraldammsugare

2 plansvilla med källare samt krypgrund

1938

32

Yttertaket utfört med tegelpannor ovan underlagsduk/papp

Källare med betongplatta samt krypgrund

Träfasad

Isolerglasfönster

Mellanbjälklag samt ytterväggstomme av trä

Uppvärmning främst med Bergvärme med värmepump från NIBE. Vedpanna finns kvar 30Kwh. 2 ackumulatortankar varav en med elpatron.
Solsystem för uppvärmning av vatten. I garaget finns dessutom en airotemper.
Värmeväxlare till pool. Braskamin i vardagsrum

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Bergvärmepump

Självdrag

Fiber finns


1979 tilläggsisolerat och ny fasad, fönster
1983 Braskamin
1985 Uterum
1997 Garage
1997 Solfångare
1999 Dränering
2003 Renovering badrum bottenvåning
2004 Nytt tak, utedusch och tillbyggd altan
2013 Ombyggnad och renovering kök
2014 Badrum övervåning
2016 Bevattningssystem till odling i trädgård
2018 Torkrum i källare

Uppvärmning främst med Bergvärme med värmepump från NIBE. Vedpanna finns kvar 30Kwh. 2 ackumulatortankar varav en med elpatron.
Solsystem för uppvärmning av vatten. I garaget finns dessutom en airotemper.
Värmeväxlare till pool. Braskamin i vardagsrum

Energideklaration

2024-04-11

Energideklaration är utförd

C

38 kWh / m²

68 kWh / m²

Robert Hast

13661 kWh

Övriga rättigheter och belastningar

Vänersborgsviken och göta älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2022-05-16, Registreringsdatum: 2022-06-03, Senast ändrad: 2024-03-11)

Avtalsservitut: LEDNING - SE BESKRIVNING

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: AVLOPPSBRUNN MM - SE BESKRIVNING

Officialservitut: VÄG

Avtalsservitut LEDNING

Ekonomi

13 661 kWh / år

14 191 kr / år

6 522 kr / år

1 031 kr / år

8 684 kr / år

2 004 kr / år

AMountTable0

32 432 kr / år

2

9 525 kr / år

Villahemförsäkring stor, Länsförsäkringar

7

1 231 977 kr

2021

Fastställt

1938

990 000 kr

343 000 kr

1 333 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Närområde

Västra Tunhem

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Västra Tunhem ligger öster om Trollhättan. Området är en spännande kulturmiljö som innehåller värdefull bebyggelse, en stor mängd fornlämningar och andra historiska spår. Här finns också stora naturvärden knutna till kulturlandskapet. Området är därför skyddat som naturreservat. EKO parken Hunneberg erbjuder fantastiska naturupplevelser med vandring, fiske och bad. I närheten hittar du flertalet sevärda platser som Västra Tunhems Ekdungar, Kalkgrottorna och Fagerhult och Kungastenarna. Halle och Hunneberg med Kungajaktmuseet och naturupplevelser utöver det vanliga är också ett härligt alternativ. Malöga flygplats ligger endast ett stenkast bort för den som har längre pendlingsavstånd ex till Stockholm.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta