fbpx

Gedigen villa med bergvärme och ett bra läge på Tingvalla

  • Härligt centralt
  • Rejäla sällskapsutrymmen
  • Uthyrningsmöjligheter
  • Bergvärme
  • Stort kök
  • Lättskött

Varmt välkommen med din intresseanmälan av denna trevliga och rymliga villa.

Vi förbereder nu försäljningen och kommer inom kort presentera detta rymliga hus för dig som uppskattar ett centralt läge och rejält tilltagna utrymmen.

Bilder

Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain

Rumsbeskrivning

Fakta

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Tingvalla

Nydqvistsgatan 14

46132

Trollhättan

Götalunden

162 kvm

80 kvm

9 (4-6 sovrum)

714 kvm

1941

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

2 Plan och källare

1941

29

Takpannor

Platta på mark

Puts

3-glasfönster

Trä

Trä

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Bergvärmepump

Bilplats/Övrigt

Parkering på tomten samt i garage.


Stort trädäck i skyddat läge.

Övriga rättigheter och belastningar

Småhusbebyggelse i tingvalla,detaljplan för, Detaljplan (Beslutsdatum: 2018-05-24, Registreringsdatum: 2018-12-19)

Vänersborgsviken och göta älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2022-05-16, Registreringsdatum: 2022-08-11, Senast ändrad: 2024-01-22)

Ekonomi

AMountTable0

9 525 kr / år

11

2 102 000 kr

2021

Fastställt

1955

1 943 000 kr

968 000 kr

2 911 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Närområde

Tingvalla

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Här bor du bekvämt med närhet till allt! I Tingvalla bor du i ett trevlig område ett stenkast från centrum. Här finns tandläkare, vårdcentral, barnvårdcentral och ungdomsmottagning med närhet till centrum och dess utbud av restauranger och butiker. Tingvalla erbjuder även ett flertalet parker, en stor lekplats med tema "Macken" samt närhet till Slättbergshallen för den bandy eller hockeyintresserade. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/ I området har du närhet till såväl Resecentrum som Drottningtorget med goda kommunikationsmöjligheter. I området finns förskola, gymnasieskola och Högskolan Väst med närhet till grundskola i närliggande områden. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta