fbpx
Trollhättan / Torsred

Edsvägen 99

Slutpris:
1 600 000 kr
Boarea:
99 kvm
Biarea:
8 kvm
Antal rum:
4 (1-2 sovrum)
Byggår:
1910

TREVLIGT BELÄGEN VILLA I UTKANTEN AV STRÖMSLUND!

  • Garage med förråd
  • Grusad uppfart
  • Flera uteplatser
  • Kamin
  • Lantligt beläget
  • Tomt med möjligheter

Varmt välkommen till natursköna Torsred och för vissa mer kända ”Borgs korse” strax utanför Strömslund!

Här finner ni en gedigen villa uppförd i början av 1900-talet med ett lantligt läge intill Edsvägen som var dåtidens vältrafikerade handelsväg till Vänersborg.

Bostadshuset ligger på en rejäl tomt med lummig trädgård och stora grönytor för möjlighet till egen odling. Här finns parkering på grusad uppfart och tillbyggd mindre stallbyggnad med garagedel.

Här på Edsvägen 99 bor ni med bekvämligheter som nyare tak och treglasfönster samt indraget fiber i bostaden. Huset värms praktiskt upp via braskamin och luftvärmepump.

Bostadsytan disponeras över veranda och hall, kök, vardagsrum och matsal i öppen planlösning samt badrum i bottenplan. Ovanvåning erbjuder övre hall med en oinredd kattvind, allrum eller hemmakontor, ett mindre sovrum i inredd kattvind samt sovrum med garderober och klädkammare.

Här på Edsvägen bor ni med ett trevligt lantligt läge och närhet till det mesta. Nya området Hälltorp ligger inom promenadavstånd och där finner ni lekplatser, förskola och grundskola 1-9 samt goda bussförbindelser. I intilliggande Strömslund finner ni mataffär, flertalet grönområden, idrottsanläggning och motionsslingor. Här bor ni med behagligt avstånd till Öresjö och dess badplatser såväl som till centrala Trollhättan och Vänersborg.

Varmt välkommen med din intresseanmälan idag!

Karta

Sålda