fbpx

Totalrenoverad villa i ett plan med källare!

  • Bra läge
  • Välrenoverat
  • Garage
  • Trevlig planlösning
  • Eldstad
  • Flera altaner

Totalrenoverad villa på Blåsut. Här bor du med gångavstånd till busshållplats, gym och badplats. Pizzeria, minilivs, café och bensinstation finns också i området. Här finns flera förskolor och skolor. Nära till Öxnereds station som tar dig till Göteborg på ca 50 minuter med minst en avgång per timme. Dessutom finns flera avgångar till Oslo som du når på mindre än tre timmar. Trevlig planlösning och med flera altaner kan du alltid sitta i solen eller för den som vill undvika solen. Huset har gott läge med en fri sida mot naturen. Huset har två eldstäder en i vardagsrummet på entréplan och en i gillestugan i källaren, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär oavsett var du befinner dig i huset. Köket är modernt och välutrustat, och de tre sovrummen ger gott om plats för hela familjen samt två inreda rum i källaren, Här har man tänkt på förvaringen, varje sovrum erbjuder bra med förvaring. Hallen har gott om plats för ytterkläderna. Dessutom finns det väldigt bra förvaringsmöjligheter i källaren. Källaren är välplanerad med golvvärme, förråd och en praktisk tvätt avdelning, duschrum, wc och bastu samt två möjliga sovrum. Finns både garage och ett fristående förråd på tomten. Det bästa är att detta hus är redo att flytta in i, efter att ha genomgått omfattande renoveringar. Du behöver inte oroa dig för något - bara flytta in och börja njuta av ditt nya hem!

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Övriga rättigheter och belastningar

Säckpipan, Tomtindelning (Beslutsdatum: 1965-03-22, Senast ändrad: 1991-10-21)

Bastuban mm,blåsut, Detaljplan (Beslutsdatum: 2009-06-17, Registreringsdatum: 2009-10-26, Senast ändrad: 2016-03-04)

Vänersborgsviken och göta älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2022-05-16, Registreringsdatum: 2022-06-03, Senast ändrad: 2023-08-04)

Närområde

Blåsut

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Blåsut är ett attraktivt område med närhet till vacker natur och härliga strövområden längs Vänerns strand. Vänersborgs centrum nås enkelt via gång och cykelväg på andra sidan Dalbobron. Barnomsorg finns i området med både förskolor samt Blåsut skola och Öxnereds skola. Kollektivtrafiken tar dig både till Vänersborgs Resecentrum samt till Öxnereds station. Här finns bra pendlingsmöjligheter till Göteborg och Trollhättan. Malöga flygplats ligger ungefär 20 minuters bilresa bort. I Blåsut finns en kiosk, bensinstation med liten tillhörande livsmedelsbutik. Restauranger och fler affärer samt matutbud finner du i Vänersborg centrum.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Vänersborgs centrum på Sundsgatan 12, ring oss på 0521-680 50 eller skicka ett mail till vanersborg@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START