fbpx

Rymlig villa med dubbelgarage & bergvärme

  • Bergvärme
  • Hörntomt
  • Rymligt
  • Dubbelgarage
  • Braskamin
  • Lusthus

Inom kort förmedlar vi denna rymliga och trevliga villa som med bergvärme och tilläggsisolering har mycket låga driftskostnader. Huset har ett bra läge på rejält tilltagen hörntomt . På tomten finns även ett trivsamt lusthus. Rejält tillbyggt dubbelgarage med dubbla portar varav de ena är fjärrstyrd. Välkommen med din intresseanmälan redan nu!

Bilder

Rumsbeskrivning

Fakta

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Egna hem

Rånnumsgatan 2

46139

Trollhättan

Götalunden

126 kvm

61 kvm

6

830 kvm

1941

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

2 plan med källare

1941

30

Betongpannor

Platta på mark

Träfasad

Plåt

3-glasfönster

Trä

Trä

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Bergvärmepump

Murad skorsten

Fiber finns installerat.

Bilplats/Övrigt

Vidbyggt dubbelgarage samt parkeringar på garageuppfart.


Altan i söderläge


På tomten finns även ett trevligt lusthus.

Övriga rättigheter och belastningar

Styrmannen och skepparen, Stadsplan (Beslutsdatum: 1940-06-20, Senast ändrad: 2000-12-29)

Skepparen, Tomtindelning (Beslutsdatum: 1940-11-08)

Vänersborgsviken och göta älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2022-05-16, Registreringsdatum: 2022-08-11, Senast ändrad: 2023-06-28)

Avtalsservitut: ELLEDNING MM - SE BESKRIVNING

Avtalsservitut ELLEDNING MM

Ekonomi

AMountTable0

9 287 kr / år

2

330 000 kr

2021

Fastställt

1941

1 670 000 kr

1 008 000 kr

2 678 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Närområde

Egna Hem

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Hjulkvarn eller Egna Hem som den ofta kallas är en stadsdel i Trollhättan nordost om stadens centrum. Största delen av Egnahem och består av villor, som uppfördes under första delen av 1900-talet och huvudsakligen av arbetare som byggde själva. Idag är det ett av stadens mest eftersökta bostadsområden. Hjulkvarn eller Egna Hem som den ofta kallas är en stadsdel i Trollhättan nordost om stadens centrum. Största delen av Egnahem och består av villor, som uppfördes under första delen av 1900-talet och huvudsakligen av arbetare som byggde själva. Idag är det ett av stadens mest eftersökta bostadsområden. Med sitt centrala läge erbjuder Egnahem det mesta man kan önska sig. Förutom en fantastiskt mysig byggnation med en mängd fina villor som omsorgsfullt renoverats och pysslats om så finns här fina Ekeparken med sin fina lekplats och bollplan.

Närheten till centrum ger fina möjligheter till Bio, teater, shopping, fika och restaurangbesök. Ett kort promenad bort ligger också älven med sina fina promenadstråk bland annat ner mot slussarna. Till och från Egnahem åker du buss, cyklar på de fina cykelbanorna eller tar en rask promenad till/från Resecentrum eller centrumkärnan. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer. Malöga flygplats finns också att tillgå endast 10 minuter bort med bil för den som vill flyga till Stockholm. Flygplatsen erbjuder även andra destinationer och utbudet utvecklas löpande.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta