fbpx
Trollhättan / Sandhem

Sandhemsvägen 150

Utgångspris:
2 895 000 kr
Boarea:
120 kvm
Antal rum:
4 (3-4 sovrum)
Byggår:
1975
Driftskostnad:
65 727 kr / år

TREVLIGT HÖRNLÄGE I FAMILJEVÄNLIGA SANDHEM!

  • Hörnläge
  • Garage i länga
  • Uteplats i sydväst
  • Kamin
  • Helkaklat badrum
  • Nyare kök

Varmt välkommen till populära Sandhem och möjlighet att förvärva detta trevligt belägna radhus! Här bor ni med ett toppenläge på lugn återvändsgata, ett stenkast från parkeringen och med ett härligt hörnläge mot grönområde.

Här finner ni en trevlig bostad med genomgångende fräscha ytskikt, nytt papptak, praktisk täljstenskamin och två härliga altaner. Till bostaden hör ett garage i länga med fjärrstyrd port och möjlighet till parkering på gemensam parkeringsplats intill.

Bostadsytan disponeras över hall, kök med matplats, vardagsrum med kamin och utgång till altanen på husets baksida, helkaklat badrum, gästtoalett, tvättstuga med groventré, förråd samt tre sovrum med garderober.

På Sandhemsvägen bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med lekplatser och grönområde med pulkabacke. Här är det bekväm närhet till skog och natur och samtidigt närhet till Trollhättans centrum. Sandhem erbjuder trevlig närhet till flera mataffär samt promenadavstånd till förskola och skola.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Bilder

Life is like climbing a mountain

Rumsbeskrivning

Välkommen in i hall med klinkergolv och tapetserade väggar. Avhängning till höger innanför dörren. Här finns även ett skåp till förvaring.


Snyggt kök med matplats. Köket är från Kvik i vitt med bänkskiva i sten och kaklad vägg i vitt och svart. Köket är utrustat med häll, fläkt, kyl, frys och inbyggd diskmaskin. Här är det trägolv och tapetserade väggar.


Stort och luftigt vardagsrum med härlig täljstenskamin. Här är det trägolv och tapetserade väggar. Från vardagsrummet nås husets baksida med träaltan.


Sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns en garderob.


Helkaklat badrum med golvvärme. Här är det utrustat med tvättställskommod, spegelskåp, wc, dusch, badkar och handdukstork.


Sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns en garderob med skjutdörrar.


Sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns en garderob med skjutdörrar.


Toalett med klinkergolv och vita väggar. Här är det utrustat med wc och tvättställ med spegelskåp.


Tvättstuga och groventré med tapetserade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här är det utrustat med bänk med ho, tvättmaskin, torktumlare, garderob och varmvattenberedare.


Förrådsutrymme innanför tvättstugan.


Fakta

2 895 000 kr

Enligt överenskommelse

Småhus

Parhus

220 - Småhusenhet, bebyggd

Sandhem

Sandhemsvägen 150

46142

Trollhättan

Götalunden

120 kvm

4 (3-4 sovrum)

242 kvm

1975

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

Enplanradhus

1975

35

Papp

Betong

Platta på mark

Träfasad

Plåt

3-glasfönster

Trä

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Direktverkande el + kamin

Självdrag

Delvis jordat

Skorsten av plåt

Fiber finns indraget.


Treglasfönster 2001, 2003
Varmvattenberedare 2010
Tvättstuga och Toalett, ca 12 år
Kök ca 10 år
Papptak ca 4 år
Badrum ca 3 år
Målning av huset 2022

Energideklaration

2023-02-20

Energideklaration är beställd

105 kWh / m²

189 kWh / m²

Nils Eriksson, Nils Energideklarationer AB

15922 kWh

Bilplats/Övrigt

Garage i länga med fjärrstyrd port. Parkering i området.


Uteplats på träaltan vid husets entré och på baksidan med utgång från vardagsrum.


Förrådsbyggnad på husets baksida.

Övriga rättigheter och belastningar

Trollhättan Småspoven Ga:1

Trollhättan Småspoven Ga:2

Trollhättan Småspoven Ga:3

Storspoven Och Småspoven Mfl, Stadsplan (Beslutsdatum: 19730717)

Vänersborgsviken Och Göta Älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 20220516, Registreringsdatum: 20220811)

Ekonomi

15 922 kWh / år

44 655 kr / år

330 kr / år

8 385 kr / år

2 769 kr / år

9 588 kr / år

AMountTable0

65 727 kr / år

2

9 287 kr / år

13

1 407 000 kr

2021

Fastställt

1975

1 417 000 kr

684 000 kr

2 101 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Närområde

Sandhem

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Sandhem är ett mycket populärt område där barnfamiljer verkligen trivs.

Sandhem erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion så finns det härliga Sandhemsspåret med sin 3 kilometer långa motionsslinga. Denna slinga är mycket populär och går i utkanten av området. Här erbjuds en fin miljö med delvis lantliga vyer ut mot Gärdhem. Den som önskar kan sträcka ut lite extra och "ta varvet runt Lundens gård" och då blir sträckan bortåt 7 kilometer. Här finns populära Trollhättans fotbollsklubb (TFK) med den fina anläggningen STIP. En fin konstgräsplan finns också i området.

Lekplatser finns det gott om i området. Fantastiska Storegårdsparken erbjuder pulkabacke, aktivitetspark, plats för lek, avkoppling och en skön atmosfär centralt placerad i området.

När det är dags att handla så finns ICA Jätten, Willys, pizzerior, kiosk och så vidare endast en kort promenad bort. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/

Till och från Sandhem åker du enkelt buss, cyklar på de fina cykelbanorna eller tar en rask promenad in till/från Resecentrum eller centrumkärnan. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer. Malöga flygplats finns också att tillgå endast 10 minuter bort med bil för den som vill flyga till Stockholm. Flygplatsen erbjuder även andra destinationer och utbudet utvecklas löpande.

Boendes på Sandhem har man tre 0-16 skolor i närområdet. Det är Lyrfågelskolan, Stavreskolan och Fridaskolan. Här finns också ett flertal förskolor i att tillgå. Detta är absolut en av områdets styrkor som bidragit till att området är så populärt bland barnfamiljer. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till trollhattan@entrefast.

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta