fbpx

MYCKET TILLTALANDE VILLA PÅ ÅTERVÄNDSGATA!

  • Täljstenskamin från Handöl med värmefläkt
  • Altan i sydväst med sol hela dagen
  • Garage samt gedigen uppfart
  • Nära skola, motionsspår samt konstsnöanläggning
  • Laddbox
  • Jordvärme

Varmt välkomna till Paradisvägen 103 och till denna mycket tilltalande villa!

Här erbjuds nu en mycket välskött villa på återvändsgatan nära skola, motionsspår och naturen. Bostaden är om två plan och inrymmer bland annat 4-5 sovrum, två badrum varav en med bastu, vardagsrum med täljstenskamin från Handöl samt ett läckert kök. Till bostaden hör även ett rymligt garage med ingång inne från huset samt en tilltagen uppfart med laddbox. Under hösten kommer nuvarande ägare även installera en solcellanläggning som beräknas producera motsvarade elförbrukning för uppvärmning. På fastigheten finns det även ett isolerat Attefallshus om 15kvm. Detta är verkligen ett perfekt boende för hela familjen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bilder

Rumsbeskrivning

Fakta

Enligt överenskommelse

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Källstorp

Paradisvägen 103

46158

Trollhättan

Trollhättan

187 kvm

28 kvm

7 (4-5 sovrum)

828 kvm

2006

Lantmäteriet

Trädgårdstomt med ett attefallshus om 15kvm.

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

Tvåplanshus

2006

32

Platta på mark

Träfasad

Trä

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Jordvärme samt frånluftsvärme

Ekonomi

AMountTable0

8 874 kr / år

3

2 500 000 kr

2021

Fastställt

2006

2 595 000 kr

833 000 kr

3 428 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Närområde

Källstorp

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Källstorp är en stadsdel i Trollhättan, på västra sidan av Göta älv, som präglas av småskalig och ganska spridd bebyggelse. I Källstorp bor man med närhet till både natur och centrum! Skidstugans motionsområde finns i området och det finns även en stor skateboardpark. Från Källstorp har man promenadavstånd till centrum och det finns även bussförbindelser att ta sig till så väl stan som Överby. I Källstorp finns den mycket omtyckta och fina Paradissskolan som inrymmer undervisning för F-9. Det finns även dagisverksamhet.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta