fbpx
Trollhättan / Centralt
Boarea:
33 kvm
Antal rum:
1
Månadsavgift:
2 308 kr / mån
Byggår:
1942

Mycket fin etta med sovloft, centralt!

  • Centralt
  • Renoverat kök
  • Närhet till Resecentrum och Högskola
  • Sovloft
  • Modern och fräsch
  • Närhet till vackra promenadstråk

Vi är stolta över att förmedla denna riktigt fina etta i centralt läge och med moderna fräscha ytskikt. Badrum och kök är nyligen renoverade och här har man gjort smart lösning med sovloft för att nyttja kvadratmetrarna effektivt. Här bor man centralt men ändå i lugnt område med närhet till bland annat centrum, Högskola, Resecentrum och vackra Trollhätte kanal.
Låter detta spännande tveka då inte att höra av er till vår mäklare Daniel för att få mer information eller anmäla intresse.

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Life is like climbing a mountain

Föreningen

Brf Älvhög

1942

Föreningen äger fastigheten Fingal 1 i Trollhättans kommun, som färdigställdes år 1942. På fastigheten finns 1 st bostadshus uppfört i tre våningar med två trappuppgångar. Fastigheten är belägen på adresserna Elfhögsgatan 13 A-B.
Föreningen består av 19 st lägenheter med en total yta om ca 994 kvm.
1 r.o.k - 7st
2 r.o.k - 10st
4 r.o.k - 2st
I föreningen finns även 16st parkeringsplatser.

Fjärrvärme
Mekanisk frånluft

I föreningen finns det tvättstuga, cykelförråd och bastu.

Kabel-TV - Telia
Internet - Telia (Fiber)


1987 - Fönsterbyte
1990 - Omfogning av fasad
1993 - Omläggning av tak
2002 - Byte av lägenhetsdörrar
2005 - Montering av takfläkt
2008 - Bastu i källaren
2012 - Nya entrédörrar
2015 - Renovering av grunden
2019 Stambyte i kök och badrum samt renovering av samtliga badrum i föreningen. Våtrumscertifikat finns.
Byte av el i fastigheten gjord löpande.

2012-09-26

145 kWh / m²

Daniel Hårdfelt , T Hedgren Energiteknik AB

Övrigt

Förråd på vinden och källaren.

Närområde

Centrum

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Trollhättans stadskärna ligger med ett tilltalande läge längsmed Göta Älv. Här bor du bekvämt närhet till allt. Här finns ett stort utbud av restauranger, butiker, motionsanläggningar och caféer. Fina promenadstråk runt kanalområdet och Spikön. Stadens torg är ombyggt och stora satsningar görs för att skapa en trivsam centrumkärna.

Längs gågatan ligger Folketshus, där finns bibliotek, bio, och diverse utställningar. Centrum erbjuder goda bussförbindelser till stadens olika stadsdelar samt täta avgångar med tåg till bland annat Göteborg. Gymnasieutbildning på Folkuniversitetets gymnasieskola och Drottning Blankas gymnasieskola. Här finns även möjlighet till högskoleutbildning på Högskolan väst där det studerar omkring 15 000 studenter.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Kommunikationer

Föreningen har ett mycket centralt läge med närhet till bra kommunikationer vid Trollhättans Resecentrum.

Karta

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START