fbpx
Trollhättan / Sylte

Bergkullevägen 376

Utgångspris:
2 550 000 kr
Boarea:
134 kvm
Antal rum:
4 (3-4 sovrum)
Byggår:
1972
Driftskostnad:
36 413 kr / år

Trevligt radhus med hörntomt i bästa solläge och friköpt tomt!

  • Hörntomt
  • Rejäl altan
  • Stor gräsmatta
  • Förråd
  • Garage i länga
  • Nyare kök och badrum

Varmt välkommen till familjevänliga Bergkullevägen och ett radhus på friköpt hörntomt!

Här finner ni ett trevligt radhus om två plan med förråd intill entrén och parkering i garagelänga i området. Bostadsytan disponeras över tre sovrum - varav ett med klädkammare, renoverat kök med matplats, vardagsrum med utgång till uteplats på husets baksida, gästtoalett, tvättstuga samt renoverat badrum.

Radhuset erbjuder en rejäl träaltan på husets baksida, stenlagd uteplats på framsidan samt en balkong. Intill entrén finner ni ett rejält förråd och på ovanvåningen finns såväl en klädkammare som stort vindsutrymme till förvaring.

I avgiften till samfällighetsföreningen ingår parkering i garagelänga, uppvärmning via fjärrvärme samt vattenförbrukning, tv och skötsel av de gemensamma ytorna.

I Sylte bor ni med trevlig närhet till såväl förskola och skola som välsorterad mataffär, tandläkare, vårdcentral och apotek i Sylte Center. Här finns goda kommunikationer med buss till Trollhättans centrum. På Bergkullevägen bor ni naturnära med trevliga promenadstråk och närhet till Slätthults motionsanläggning.

Varmt välkommen att boka visning!

Bilder

Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain

Rumsbeskrivning

Välkommen in i ljus hall med laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns avhängningsyta direkt innanför dörren samt gott om förvaring med garderob under trappan.


Fräscht kök från 2016 i vitt med mörk bänkskiva i laminat och vitt kakel. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt inbyggd kyl och frys.


Tvättstuga med vävtapet och plastmatta på golvet. Här är det ny bänk med skåp och hyllplan över samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en dusch.


Helkaklad toalett utrustad med wc och tvättställ.


Rejält vardagsrum med laminatgolv och tapetserade väggar med fondvägg. Här från nås den rejäla uteplatsen på husets baksida med eftermiddag och kvällssol.


Övre hall med laminatgolv och tapetserade väggar.


Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns två garderober samt lucka till vindsutrymmet.


Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns tre garderober och utgång till balkongen.


Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns tre garderober, en rejäl klädkammare och utgång till balkongen.


Badrum från 2013 med plastmatta på golvet och målad väv samt delvis kaklade väggar. Här finns badkar, dusch, skåp, handdukstork samt wc och tvättställskommod.


Fakta

2 550 000 kr

Enligt överenskommelse

Småhus

Radhus

220 - Småhusenhet, bebyggd

Sylte

Bergkullevägen 376

46167

Trollhättan

Lextorp

134 kvm

4 (3-4 sovrum)

407 kvm

1972

Lantmäteriet

Trevligt hörnläge på friköpt tomt med gräsmatta och altan i sydvästligt läge.

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

1972

27

Papp och plåt

Krypgrund

Kopplade 2-glasfönster

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Fjärrvärme

Självdrag


2005 - Nytt papptak
2013 - Renovering badrum ovanvåning
2016 - Renovering kök
2019 - Målat träfasad
2019 - Byggt ut altandäck med en ny lägre del
2020 - Ny bänk tvättstuga

2015 - Tvättmaskin
2015 - Spis
2021 - Torktumlare

Energideklaration

2032-03-24

D

148 kWh / m²

Bilplats/Övrigt

Parkering i garagelänga och på gemensam parkering.


Rejäl uteplats på husets baksida på träaltan samt balkong på ovanvåningen. Bostaden erbjuder härligt hörnläge med gräsmatta och möjlighet till trädgård. Gräsmattan vetter mot sydost och husets baksida mot sydväst.


Fristående förråd intill bostadshusets entré.

Övriga rättigheter och belastningar

Trollhättan Bäcksländan Ga:1

Sylte(humlan Mfl), Stadsplan (Beslutsdatum: 19681120)

Ekonomi

4 013 kr / år

32 400 kr / år

AMountTable0

36 413 kr / år

4

8 874 kr / år

4

1 525 000 kr

2021

Fastställt

1972

883 000 kr

378 000 kr

1 261 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Närområde

Sylte

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Välkommen till naturnära Sylte med närhet till centrala Trollhättan. På Sylte Center finns en välsorterad ICA-butik, pizzeria, bibliotek, folktandvård, vårdcentral och apotek. Stadsdelen har närhet till det mesta så som Slätthults populära naturreservat och motionsområde. Gillar du golf finns Hörlycke GK på nära avstånd!
För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/ I området bor du smidigt med flera busshållplatser där bussen tar dig ner till centrum på en kvart. Med bil går det smidigt att ta sig via riksväg 45. Boendes på Sylte har man Sylteskolan i närområdet. Här finns också ett flertal förskolor i att tillgå. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta