fbpx

Anton

Rydqvist

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0770-87 88 00

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Anton Rydqvist:

  Ursprungligen är jag från Vänersborg men har spenderat mycket tid i Trollhättan, då jag gick gymnasiet på Nils Ericsson och har vänner utspridda runt om i staden. Har jag fått ett uppdrag vill jag göra det fullt ut, det ska göras både färdigt och vara välgjort. I övrigt är jag en glad och positiv person. Min fastighetsmäklarutbildning läste jag vid Luleå Tekniska Universitet.

  Fritid & intressen

  Jag är en aktiv person som inte gillar att sitta still. Vintertid är det skidåkning som är det stora intresset, helst åker jag utanför pisterna med snö upp över knäna. På sommaren är jag gärna ute på sjön med ett gäng kompisar och åker wakeboard. Kitesurfing är även ett intresse som ligger mig varmt om hjärtat och jag försöker komma ut på vattnet så fort väderprognosen tillåter. Det blir även en del golf på hemmabanan Onsjö GK. Annars spenderas mycket tid med både vänner och familj.

  4.8/5 i betyg (151 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR

  “Anton är lugn och seriös. Han är mycket engagerad och närvarade under både besiktningen och fotograferingen. Det kändes mycket tryggt. “

  “Anton hjälpte oss vid köp av hus och försäljning av vår lägenhet. Vi är mycket nöjda med hans arbete och uppskattade hans kommunikation med oss som säljare och kan varmt rekommendera han till andra. ”

  “Väldigt trevligt bemötande. Anton är glad, lugn och kunnig. Lätt att få tag på! ”

  “Anton var inte bara lyhörd och proffsig, han tog även aktivt tag i frågor och svar som både vi och potentiella köpare hade, ett proffs!”

  Snabbanslutning