fbpx

Anton

Rydqvist

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0770-87 88 00

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Anton Rydqvist:

  ANTON RYDQVIST

  Ursprungligen är jag från Vänersborg men har spenderat mycket tid i Trollhättan, då jag gick gymnasiet på Nils Ericsson och har vänner utspridda runt om i staden. Har jag fått ett uppdrag vill jag göra det fullt ut, det ska göras både färdigt och vara välgjort. I övrigt är jag en glad och positiv person. Min fastighetsmäklarutbildning läste jag vid Luleå Tekniska Universitet.

  Fritid & intressen

  Jag är en aktiv person som inte gillar att sitta still. Vintertid är det skidåkning som är det stora intresset, helst åker jag utanför pisterna med snö upp över knäna. På sommaren är jag gärna ute på sjön med ett gäng kompisar och åker wakeboard. Kitesurfing är även ett intresse som ligger mig varmt om hjärtat och jag försöker komma ut på vattnet så fort väderprognosen tillåter. Det blir även en del golf på hemmabanan Onsjö GK. Annars spenderas mycket tid med både vänner och familj.

  Flest försäljningar, Trollhättan, fjärde kvartalet 2020

  fjärde kvartalet 2020

  04 januari, 2021

  Högst försäljningsvärde, Trollhättan, fjärde kvartalet 2019

  fjärde kvartalet 2019

  07 januari, 2020
  4.8/5 i betyg (175 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR
  21 juni, 2022 - Paradisvägen 93

  “En liten go pojk”

  20 juni, 2022 - Siviken 285

  “Anton är trygg, harmonisk o proffesionell. Viktiga faktorer för både säljare o köpare. Vi har anlitat Anton vid försäljning 2ggr samt gjorde även ett husköp som han förmedlade. ”

  20 april, 2022 - Hjortmossegatan 78

  “Anton är en exceptionell mäklare. Han har en fantastisk förmåga att vara såväl proffsig som personlig - det är lätt att få ett förtroende vilket är superviktigt vid en försäljning. Mycket lyhörd och lägger sig på rätt nivå med den han pratar med. Mycket god kommunikation under hela processen och snabb att svara vid frågor. Rekommenderas varmt! ”

  29 Mars, 2022 - Österlånggatan 13B

  “Anton är en mycket kunnig och trevlig mäklare. God kommunikation och tillgänglighet. Fick alltid känslan av att han var ärlig och realistisk. Kan varmt rekommendera honom! ”

  14 februari, 2022 - Torsredsvägen 17

  “Professionell, lugn och engagerad! Otroligt kunnig och har alltid svar på tal. Lätt att få tag på, frågade flera gånger om han aldrig är ledig, men han brinner nog så för sitt jobb och det är så tacksamt och fint!! Rekommenderar Anton starkt! ”

  Klicka här för att komma till min egen sida hos Hitta mäklare.