fbpx
Trollhättan / Skoftebyn

Syltevägen 57

Boarea:
158 kvm
Antal rum:
5 (3-4 sovrum)
Byggår:
2016
Driftskostnad:
35 647 kr / år

Villa från 2016 med dubbelgarage

  • Byggår 2016
  • Lättskött trädgård
  • Golvvärme
  • Dubbelgarage
  • Ljust och fräscht
  • Altan med eftermiddagssol

Fantastisk friliggande villa i populära Skoftebyn till salu! Här bor du bekvämt med dubbelgarage, uppfart för flera bilar, stor altan och lättskött tomt. Byggåret 2016 talar dessutom för att man som ägare av fastigheten med stor chans inte behöver göra några större renoveringar av huset inom det närmsta åren. Nu till insidan av huset - här möts du av sociala och välplanerade ytor. Köket har goda arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, fullhöjdskyl och -frys samt utrymme för stort matsalsbord. I anslutning till köket ligger det öppna vardagsrummet med utgång till altanen som ligger i nordvästläge. På entréplan finns även ett sovrum, badrum med dusch och en tvättstuga/groventré med tvättmaskin och torktumlare. Det övre planet erbjuder tre sovrum varav huvudsovrummet har en egen walk-in closet och fransk balkong. På ovanvåningen finns också ett allrum som kan användas som ett extra vardagsrum eller för att bygga ytterligare sovrum om behovet finns.

Fastigheten är välbelägen med skola F-6 runt hörnet och flertalet förskolor i närområdet. Centrum nås inom 5 minuters bilfärd eller via buss och då hittas busshållplats mitt emot fastigheten. Därtill endast en timmas bilfärd till Göteborg.

Bilder

Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain

Rumsbeskrivning

Klinkergolv med golvvärme, vitmålade väggar och stor skjutgarderob.


Parkettgolv och vitmålade väggar.


Klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns diskmaskin, fullhöjdskyl och -frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och häll.


Parkettgolv och målade väggar.


Klinkergolv och målade väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare och tvättho.


Kaklade väggar samt klinkergolv. Här finns takdusch, kommod och toalettstol.


Parkettgolv och målade väggar. Här finns en fransk balkong.


Parkettgolv och målade väggar.


Parkettgolv och tapetserade väggar.


Parkettgolv och målade väggar. Här finns en fransk balkong och en walk-in closet.


Kaklade väggar samt klinkergolv. Här finns bubbelbadkar, dusch, kommod och toalett.


Fakta

Enligt överenskommelse

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Skoftebyn

Syltevägen 57

46154

Trollhättan

Trollhättan

158 kvm

5 (3-4 sovrum)

628 kvm

2016

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

Tvåplanshus

2016

33

Betongpannor

Betong

Platta på mark

Träfasad

Plåt

3-glasfönster

Trä

Trä

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Fjärrvärme

Mekanisk frånluft

Energideklaration

2015-12-13

Energideklaration är utförd

C

83 kWh / m²

Nils Eriksson, Nils Energideklarationer AB

13114 kWh

Bilplats/Övrigt

På fastigheten finns ett dubbelgarage samt en uppfart för flertalet bilar.


Rejäl altan i nordvästläge.

Ekonomi

13 114 kWh / år

4 075 kr / år

5 000 kr / år

7 695 kr / år

2 377 kr / år

3 500 kr / år

13 000 kr / år

AMountTable0

35 647 kr / år

4

3 157 750 kr

2021

Fastställt

2016

2 655 000 kr

633 000 kr

3 288 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Närområde

Skoftebyn

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Skoftebyn är ett härligt område som präglas av sitt fina läge med närhet till slussområdet och fina strövområden i söder. Här finns allt från sekelskiftesvillor till nybyggda villor. I söder ligger flera radhusområden. Skoftebyn är en stadsdel i södra Trollhättan, som främst består av enfamiljshus, flerfamiljshusen är få. Söder om Skoftebyn finns härliga naturområden med träningsanläggningen Slätthult med fina motionsspår. Här ligger även Almagärdet med flera fotbollsplaner. Slätthult med elljusspår, flera skolor och idrottsföreningar. Stadsdelen Skoftebyn byggdes i stora delar upp som egna bostäder av de arbetare som arbetade vid "verksta'n", det vill säga Nohab som ligger i norra delen av Skoftebyn,

I stadsdelen finns fotbollslaget Skoftebyns IF och boxningsklubben Skoftebyns AIS. Den mycket populära kvarterskrogen Kellos ligger också i området.
I norr gränsar Skoftebyn till Innovatumområdet som växer med ett stort antal verksamheter i området. Lokalbussen avgår frekvent till och från Trollhättans centrum. Det finns fina cykelbanor in till centrum och de fina promenadstråken längs kanalen in till centrum är mycket populära. I området finns Skoftebyskolan och även Sylteskolan och Nya skolan ligger på bekvämt avstånd. Här finns också flera förskolor.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

Snabbanslutning