fbpx
Trollhättan / Skogshöjden
Boarea:
75.1 kvm
Antal rum:
2 (1 sovrum)
Månadsavgift:
4 525 kr / mån
Byggår:
1993

FRÄSCH TVÅA MED BALKONG OCH UTEPLATS!

  • Garage
  • Parkering
  • Förråd
  • Balkong
  • Uteplats
  • Naturnära läge

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Föreningen

Brf Norra Blåbärsdalen

1992

Föreningen äger fastigheterna Flyttblocket 1, Grottan 1, Isräfflan 1, Jättegrytan1, Kullerstenen 1, Ravinen1, Rundhällen1, Stenkumlet 1 i Trollhättans kommun med därpå uppförda fastigheter med 94 st bostadsrättslägenheter.
Fastigheterna är uppförda under 1992-1993 genom totalentreprenad av Skanska Väst AB.

Bostadsrätterna i föreningen är fördelade enligt följande:
9 st 1,5 rok 57,1 kvm
9 st 1,5 rok 68,6 kvm
10 st 2 rok 63 kvm
10 st 2 rok 75,1 kvm
14 st 3 rok 72,2 kvm
14 st 3 rok 83,2 kvm
28 st 4 rok 104,4 kvm

Fiber


2015 - Dörrbyte
2016 - Nya Armaturer
2017 - Tvättning och målning av fasad
2019 - Byte av värmepannor
2019 - Spolning
2019 - Fiber
2020 - OVK

2022 - Målning

2019-11-17

E

72 kWh / m²

116 kWh / m²

Anders Stjärnborg, Stjärnborg Husbesiktning

Närområde

Skogshöjden

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Familjärt och naturnära, ett perfekt område för barnfamiljen. Skogshöjden är en trivsam stadsdel till största delen med byggnation från 1980 och 1990 talet. Området ligger väster om Göta älv, en halvmil norr om stadens centrum. Här bor ca 2000 invånare.

Här ligger Norra Älvsborgs länssjukhus, som öppnades 1988 och som med sina närmare 3000 anställda är en av stadens större arbetsplatser, samt Skogshöjdens kyrka från 1990. I området finns en kvartersbutik/pizzeria. Lokalbussen går regelbundet in till Trollhättans centrum. I anslutning till Näl går ett flertal bussar till orter runt om Trollhättan. I Skogshöjden finns Skogshöjdens skola och Dalkjusans skola. Dessa båda erbjuder undervisning för F-9. I området finns också förskolor.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!
Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
Snabbanslutning