fbpx
Trollhättan / Sandhem

Sandhemsvägen 162

Boarea:
158 kvm
Antal rum:
7 (4-6 sovrum)
Byggår:
1975

Välskött och fint kedjehus med bra läge, Sandhem !

  • Riktigt bra läge i området
  • Dubbla takkupor
  • Barnvänligt område
  • Fyra-sex sovrum
  • Stort helkaklat badrum
  • Inglasat uterum med spabad på altandäck

Välkommen till populära Sandhem och detta välskötta och smakfullt inredda kedjehus i kanske det bästa läget i området. Bostaden inrymmer idag 4 sovrum men med lite handpåläggning kan man få hela 6 sovrum om man önskar. 2007 byggde man till två kupor vilket gör att ovanvåningen har ett stort fint badrum och en mysig "läshörna" ihop med de tre sovrummen. På Entréplan finner man bland annat större Ballingslövkök med köksö och matplats., vardagsrum med plats för större soffgrupp, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, sovrum/kontor samt ytterligare ett rum som skulle kunna bli sovrum eller hemmakontor. På baksidan har man det fina inglasade uterummet samt större altandäck med spa bad. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron i detta lugna och barnvänliga område med närhet till bland annat friluftsområde, matvarubutiker, skolor och förskolor.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse !

Bilder

Rumsbeskrivning

Välkommen in ! Entré med klinkers och målade/tapetserade väggar samt skjutgarderob för förvaring och avhängning. Golvvärme finns här installerat.


Hallen består av parkettgolv och målade väggar och leder oss vidare in i huset.


Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, handfat, ho och duschkabin. Här finns gott om bra arbetsytor.


Mindre toalett med wc och handfat.


Stort kök (Ballingslöv) med köksö och matplats. Här finns allt det man behöver i ett modernt kök så som, häll, inbyggnads ugn och mikro, kyl och frys, diskmaskin och fläkt. Dessutom finns här golvvärme installerat på klinkersdelen.


Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot matplatsen och har parkettgolv samt tapetserade väggar. Från vardagsrummet når man ut till altanen med ute spa bad och trädgård på baksidan.


Kontor med gott om förvaring i form av fem garderober. Plastmatta på golvet och målade väggar. Detta rum kan göras om till sovrum om man önskar.


Rummet fungerar idag som TV rum men kan lika gärna bli ett sovrum eller hemmakontor. Laminatgolv och tapetserade väggar. Från detta rum når man ut till det vackra inglasade uterummet och vidare ut på altanen med ute spa bad.


Nu har vi tagit oss upp på ovanvåningen och möts av en trevlig hall med "läshörna". Vit laserat ask golv och tapetserade väggar.


Sovrum med björkparkett och tapetserade väggar.


Stor och rymligt badrum byggt i ett av de utbyggda kuporna. Badrummet är helkaklat med dusch, badkar, handfat och toalett. Här är installerat golvvärme.


Master bedrum med heltäckningsmatta på golvet och tapetserade väggar. Här finns även god förvaring i walk in closet.


Sovrum med björkparkett och tapetserade väggar.


Fakta

Enligt överenskommelse

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Sandhem

Sandhemsvägen 162

46142

Trollhättan

Götalunden

158 kvm

7 (4-6 sovrum)

418 kvm

1975

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Fastigheten är taxerad utifrån 147 kvm.
Ny uppmätning av bostaden är gjord med ett boyta på 158 kvm.

Byggnadssätt

Kedjehus i 1 1/2 plan

1975

30

Takpannor

Betonghålsten

Platta på mark

Träfasad

Plåt

3-glasfönster

Trä

Trä

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Direktverkande el och luftvärmepump

Självdrag

Skorsten av plåt

Fiber är indraget i bostaden


Renovering kök (Ballingslöv) 2004
Treglasfönster 2005
Del av uterum 2005
Toalett nedervåning 2005
Golv hall samt golvvärme 2005
Två takkupor 2007
Badrum ovanvåning 2007
Yttertak med papp, rå spont, läkt och betongpannor 2007
Centraldammsugare 2007
Tvättmaskin och torktumlare 2013
Luftvärmepump 2016
Uterum ca 30 kvm 2016
Ute spa och altan 2016
Målning /förbättringar av panel 2020

Bilplats/Övrigt

Carport med större förråd som går att göra till garage och ytterligare en parkeringsmöjlighet på uppfart samt samfällighetens parkeringar.


Inglasat uterum med tillhörande altan i bra solläge på baksidan och uteplats på framsidan

Övriga rättigheter och belastningar

Trollhättan Småspoven Ga:1

Trollhättan Småspoven Ga:2

Storspoven Och Småspoven Mfl, Stadsplan (Beslutsdatum: 19730717)

Ekonomi

AMountTable0

8 874 kr / år

8

2 782 000 kr

2021

Fastställt

1975

1 471 000 kr

657 000 kr

2 128 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Närområde

Sandhem

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Sandhem är ett mycket populärt område där barnfamiljer verkligen trivs.

Sandhem erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion så finns det härliga Sandhemsspåret med sin 3 kilometer långa motionsslinga. Denna slinga är mycket populär och går i utkanten av området. Här erbjuds en fin miljö med delvis lantliga vyer ut mot Gärdhem. Den som önskar kan sträcka ut lite extra och "ta varvet runt Lundens gård" och då blir sträckan bortåt 7 kilometer. Här finns populära Trollhättans fotbollsklubb (TFK) med den fina anläggningen STIP. En fin konstgräsplan finns också i området.

Lekplatser finns det gott om i området. Fantastiska Storegårdsparken erbjuder pulkabacke, aktivitetspark, plats för lek, avkoppling och en skön atmosfär centralt placerad i området.

När det är dags att handla så finns ICA Jätten, Willys, pizzerior, kiosk och så vidare endast en kort promenad bort. För mer information om kommunen vänligen besök www.trollhattan.se eller ta del av aktiviteter i Trollhättan på upplev.trollhattan.se/

Till och från Sandhem åker du enkelt buss, cyklar på de fina cykelbanorna eller tar en rask promenad in till/från Resecentrum eller centrumkärnan. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer. Malöga flygplats finns också att tillgå endast 10 minuter bort med bil för den som vill flyga till Stockholm. Flygplatsen erbjuder även andra destinationer och utbudet utvecklas löpande.

Boendes på Sandhem har man tre 0-16 skolor i närområdet. Det är Lyrfågelskolan, Stavreskolan och Fridaskolan. Här finns också ett flertal förskolor i att tillgå. Detta är absolut en av områdets styrkor som bidragit till att området är så populärt bland barnfamiljer. Besök kommunens hemsida för mer information www.trollhattan.se

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till trollhattan@entrefast.

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

Snabbanslutning