fbpx
Trollhättan / Furulund

Fågelvägen 15

Boarea:
117 kvm
Antal rum:
5 (3-4 sovrum)
Byggår:
1991

Villa med tilltalande läge på Furulund!

  • Fantastisk tomt!
  • Garage
  • Nyare kök
  • Braskamin
  • Bästa solläge!
  • Nära förskola och skolor

Varmt välkomna ska ni vara till Furulund och till Fågelvägen 15! Här har ni verkligen en perfekt bostad för hela familjen. På Fågelvägen 15 bjuds på tre bra sovrum, två badrum varav ett med badkar, vardagsrum med braskamin och kök renoverat 16/17. Addera till detta ett rymligt garage samt ett praktiskt kontor/hobbyrum/sovrum som är beläget i den bakre delen av garagebyggnaden. Att denna fastighet kanske har ett av områdets absolut bästa lägen gör inte saken sämre.

På Furulund bor det flera barnfamiljer, med närhet till både skola, förskola, lekplatser och pulkabackar är detta ett område där samtliga i familjen trivs. Precis bredvid området går cykelvägen in till centrum och skulle man vilja ta sig en springtur/promenad ligger trevliga sandhemspåret inte långt bort. I närheten finns det även flera matbutiker, goda kommunikationer in till resecentrum samt grönområden.

Välkommen att höra av er för att anmäla ert intresse, denna bostad vill ni inte missa!

Bilder

Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain

Rumsbeskrivning

Välkommen in i detta tilltalande hus! Hallen är rymlig och har en gedigen entrématta.


Mycket fint kök från Kvik installerat årsskiftet 16/17. Köket är utrustat med kyl, frys, micro, ugn, induktionshäll samt diskmaskin. Här finns även en trevlig köksö med förvaring samt sittplatser. Här ligger även ett fint parkettgolv (ask). För att ljussätta detta trevliga kök så har man satt spotlights.


Större tvättstuga med tvättmaskin. Ifrån detta utrymme nås även det mycket attraktiva altanen i bästa solläge.


Äldre badrum med wc, dusch och tvättställ. Plastmatta.


I anslutning till groventrén finns det en klädkammare. Om man lyfter på golvet här så hittar man huset gömda jordkällare.


Verkligen supertrevligt vardagsrum! Här kan man njuta om husets kamin som sprider skön värme i huset. Ifrån vardagsrummet nås även bostadens fantastiska altan med bästa solläge vilket knyter samman inne och ute på ett trevligt sätt. Parkettgolv och tapetserade väggar.


I anslutning till vardagsrummet finns även allrummet. Här bjuds det på ett gediget fönsterparti som ger ett trevligt ljusinsläpp till matplatsen som man med fördel kan placera här. I rummet ligger ett fint laminatgolv och väggarna är tapetserade.


Trevligt sovrum med laminatgolv, målade väggar samt en garderob.


Mycket fint sovrum med hela fem garderober. Detta är husets största sovrum och har ett laminatgolv samt tapetserade väggar.


Trevligt sovrum med laminatgolv samt en garderob.


Trevligt badrum utrustat med wc, badkar, dusch samt kommod. Plastmatta.


Ägarna av fastigheten har även inrett och isolerat för att kunna ha ett sovrum/ kontor i garagebyggnaden. Hit finns det en egen entré. Laminatgolv, målat samt två radiatorer.


Fakta

Enligt överenskommelse

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Furulund

Fågelvägen 15

46144

Trollhättan

Götalunden

117 kvm

5 (3-4 sovrum)

863 kvm

1991

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

1991

32

Träfasad

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Värmepump luft-vatten

Från 10/11

Murad skorsten

Fiber

Bilplats/Övrigt

Stor uppfart med plats för upptill fyra bilar plus en i garaget.


Mycket tilltalande uteplats i sydväst, kanske ett av områdets bästa lägen?

Ekonomi

AMountTable0

8 524 kr / år

10

2 218 000 kr

2018

Fastställt

1991

1 484 000 kr

662 000 kr

2 146 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Närområde

Furulund

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Furulund är ett av de områden som barnfamiljen trivs bra i. Furulund är granne mad Sandhem och Halvorstorp i de östra delarna av staden och består av både villor, radhus och lägenheter. .Vill man komma ut och röra på sig finns det fina och välbesökta Sandhemsspåret nära till hands med både 2 och 3 km´s slingor. I närheten finns också populära Trollhättans fotbollsklubb (TFK) med den fina anläggningen STIP En fin konstgräsplan finns också i området. Lekplatser finns det gott om i området. 10 minuters promenad från Furulund finns Storegårdsparken som erbjuder pulkabacke, aktivitetspark, plats för lek, avkoppling och en skön atmosfär centralt placerad i området.

Till och från Furulund åker du enkelt buss, cyklar på de fina cykelbanorna eller tar en rask promenad in till/från Resecentrum eller centrumkärnan. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer. Malöga flygplats finns också att tillgå endast 10 minuter bort med bil för den som vill flyga till Stockholm. Flygplatsen erbjuder även andra destinationer och utbudet utvecklas löpande. I närheten av Furulund kan man finna flertalet förskolor, 0-9 skolor och fritidsaktiviteter för både liten som stor. Här finns möjligheter att till fots, cykel eller med bil nå förskolor, skolor eller fritidsaktiviteter enkelt och lätt.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

Snabbanslutning