fbpx

Hej & hå va det går!

Entré 1.0 är på plats sedan någon dryg vecka!

Att byta varumärke. Ändra allt. Byta ut allt. Ta bort allt löst och ersätta med nytt, tom 1:or och 0:or alltså de digitala verktygen är en hygglig process. Vi är klara med detta sedan någon dryg vecka. Allt är nytt, ingenting av det gamla är kvar utan allt är ersatt….. nästan….

Medarbetarna är företagets ryggrad

Fantastiska kollegor, duktiga, entusiastiska och klarsynt kloka kollegor & medarbetare byter man däremot såklart inte ut! Det är fantastiskt att ha förmånen att göra denna stora förändring tillsammans med Anton, Daniel, Emilia, Gustav, Fredrik, Frida, Linda och Sophia. Det är självklart och en stor stolthet och glädje som företagare att jobba tillsammans och spela i ett riktigt bra och samspelt lag. Ett lag där man stöttar varandra, lyfter och gör varandra bättre, är med på passningar och passar tillbaka med finess. Utan dessa fantastiska medarbetare så är det snudd på omöjligt att bedriva en framgångsrik verksamhet för att inte säga helt omöjligt! Med Entré 1.0 på plats så har vi nu kommit långt med förberedelserna när det gäller att utveckla vårt gemensamma koncept ytterligare.

Digitalt är gratis & vår paradgren!

Vi har en klar bild av hur vi ska hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi kommer att förmedla bostäder med våra kunders bästa för ögonen. Vi förmedlar bostäder, vi förmedlar ingenting annat. Vi förmedlar inga bolån, inga försäkringar, inga digitala annonspaket (marknadens bästa digitala annonspaket ingår alltid hos oss och kostnaden är gratis), vi skär inte mellan och ska ha del av besiktningskostnader osv. Vi ägs inte av någon extern aktör som ska ha sitt och därigenom vill påverka hur vi jobbar. Allt detta är en garanti för att du som byter bostad med oss vet vad du får. Du vet att det inte är någon annan som påverkar vårt arbete och bestämmer över vår arbete på din bekostnad.

ENTRÉ är på plats, på samma plats.

Med ett rejält och modernt kontor på Storgatan 30 så har vi alltid plats för dig. När pandemin så småningom är över så avser vi att emellanåt anordna olika evenemang här hos oss. Håll ögonen öppna och följ oss gärna på Facebook så får vi se när och vad det kan bli under hösten!…. Nu jobbar vi på och förbereder försäljning av bostäder som du kommer att finna på vår hemsida efter sommaren. Vi har också ett späckat spekulantregister som vi kommer att jobba intensivt med framöver. Vi kommer ha en mängd intresserade köpare till din bostad. Detta vet vi eftersom kundregister är en annan av våra paradgrenar. Som framgår av bilden bjuder vi även på flyttsläp. Vi har fem stycken rejäla flyttsläp som du lånar gratis före, under och efter din flytt.

ENTRÉ tar nästa steg

Med en självständig position som fristående fastighetsmäklare har vi nu den efterlängtade möjligheten att ta ut svängarna geografiskt. Under årens lopp har vi fått många frågor om att förmedla bostäder i närbelägna kommuner. Fantastiskt kul att få frågan men vi har då varit begränsade… det är vi inte längre utan nu har vi möjlighet att förmedla sjöbodar på Orust, sommarstugor i Lysekil, Fritidshus i Sikhall och bostadsrätter på Smögen. Detta är något vi längtat efter och ser fram emot. 😉

Ha det riktigt gott och en fortsatt skön sommar önskar vi på Entré Fastighetsförmedling!