fbpx
Trollhättan / Lextorp
Boarea:
79 kvm
Antal rum:
3 (2 sovrum)
Månadsavgift:
5 519 kr / mån
Byggår:
1979

TREA MED TOPPENLÄGE I OMRÅDET!

  • Enplans
  • Uterum
  • Uteplats
  • Garage
  • Parkering
  • Lättskött

Varmt välkommen till Västra Fjärilsvägen 25 och ett perfekt läge i detta familjevänliga område! Här finner ni en ljus och fräsch trea med uteplats på såväl framsida som bostadsrättens baksida. Baksidan vetter mot trevligt grönområde!
Bostadsrätten har genomgående fräscha ytskikt med två rejäla sovrum - ett av dem med klädkammare, ett badrum med badkar, tvättstuga, fräscht kök och ett stort vardagsrum med utgång till altan.
Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med såväl parkering- som garageplats med fjärrstyrd port. Västra Fjärilsvägen erbjuder närhet till förskola och skola som mataffär och goda
kommunikationsmöjligheter.
Varmt välkommen att boka visning!

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Life is like climbing a mountain

Föreningen

Riksbyggen Brf Trollhättehus Nr 15

1977

Riksbyggen BRF Trollhättehus nr 15 är en äkta bostadsrättsförening med 45 lägenheter i Trollhättan. Föreningen bildades år 1977. Lägenhetsfördelning:2 st 2 rok, 10 st 3 rok, 19 st 4 rok och 14 st 5 rok, Garage 45 st

Fjärrvärme

I föreningen finns gemensamt soprum för grovsopor samt en samlingslokal.

Kabel-TV
Fiber


2011/2012 - Fönster och fasader
2012/2013 - Garage
2013/2014 - Ventilation
2015 - Fiber
2016/2017 - Fasader
2016/2017 - Omdragning av vattenledningar
2016/2017 - Tak
2020 - Fönster

2019-03-04

F

165 kWh / m²

168 kWh / m²

Areal

Närområde

Lextorp

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Lextorp är en stadsdel med ca 4 000 invånare i södra utkanten av Trollhättan som till större delen uppfördes från början av 1970-talet och tio år framåt. När man bor på Lextorp har man närhet till motion! Här finns naturområde med motionsspår och stora Granngårdens motionscenter med en mängd olika idrottsutövningar och konstgräsplan. I området finns det även livsmedelsbutik, ett par olika restauranger och populära motorcykelbutiken Bike. Från Lextorp har man mycket goda bussförbindelser med centrum samt resecentrum och man har även bra pendlingsläge mot Göteborg i och med närheten till E45:an. På Lextorp finns Lextorpsskolan som har undervisning F-6 och det finns även dagisverksamhet i området.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START
ENTRÉ START