fbpx

Emilia

Kello

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0520-820 50

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Emilia Kello:

  EMILIA KELLO

  Jag heter Emilia och är född och uppväxt i vår fina stad Trollhättan. Jag är en glad och ambitiös person som gillar ordning och reda. Som fastighetsmäklare lägger jag stor vikt vid struktur, trygghet samt att er bostad säljs till det bästa möjliga priset! Min fastighetsmäklarutbildning har jag läst på Högskolan väst i Trollhättan. Varmt välkomna att kontakta mig!

  Fritid & intressen

  Jag tycker om att ha en fullspäckad kalender med mycket att se fram emot. Några av mina intressen är att resa, promenera, laga mat, umgås med min man, vänner och familj samt att träna. Jag tycker även mycket om inredning samt fix och trix i vårt hus och trädgård i Halvorstorp.

  Högst försäljningsvärde, Trollhättan, första kvartalet 2020

  första kvartalet 2020

  14 april, 2020
  4.9/5 i betyg (72 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR
  29 november, 2022 - Granåsvägen 4I

  “Det kändes väldigt tryggt att ha Emilia som mäklare. Hon vägledde oss på ett proffesionellt och trevligt sätt från start till försäljning.”

  28 september, 2022 - Magnus Åbergsgatan 1

  “Hon tillförde en realistisk målbild på priserna i just denna situation och jag kände att hon gjorde allt hon kunde och lite till. Hon kämpade in i det sista och hade en dialog med mig genom hela processen. Väldigt förtroende ingivande och höll alltid de hon lova. Stark rekommendation att välja denna super duktiga mäklaren. ”

  Klicka här för att komma till min egen sida hos Hitta mäklare.