fbpx

Emilia

Kello

Fastighetsmäklare

Entré Fastighetsförmedling

Storgatan 30, 461 30 Trollhättan

Växel: 0770-87 88 00

www.entrefast.se

Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Emilia Kello:

  Hej! Jag heter Emilia och är född och uppväxt i vår fina stad Trollhättan. Jag är en glad och ambitiös person som gillar ordning och reda. Som fastighetsmäklare lägger jag stor vikt vid struktur, trygghet samt att er bostad säljs till det bästa möjliga priset! Min fastighetsmäklarutbildning har jag läst på Högskolan väst i Trollhättan. Varmt välkomna att kontakta mig!

  Fritid & intressen

  Jag tycker om att ha en fullspäckad kalender med mycket att se fram emot. Några av mina intressen är att resa, promenera, laga mat, umgås med min man, vänner och familj samt att träna. Jag tycker även mycket om inredning samt fix och trix i vårt hus och trädgård i Halvorstorp.

  4.9/5 i betyg (55 omdömen)
  SE VAD MINA KUNDER SÄGER OM MIG HÄR

  “Så himla nöjd med Emilia, höll oss näst intill dagligen uppdaterade.”

  “Från första spontana mötet då jag gick förbi kontoret för att få information om försäljning av lägenhet så möttes jag av en professionell och inlyssnande mäklare. Fullt fokus på dig som kund, svarade tydligt och informativt på mina frågor och funderingar. Vid förnyad kontakt när det var dags att sälja så kom Emilia ihåg aktuellt objekt som skulle säljas och har varit ett fantastiskt stöd under hela processen. Mycket trevlig, erfaren mäklare som är väldigt professionell i sitt förhållningssätt till både kund och köpare. Kan varmt rekommendera Emilia Kello som mäklare och även hela mäklarfirman i Trollhättan när du ska sälja ett objekt. När du kommer in på kontoret i Trollhättan så möts du av mycket värme, vänlighet och omtanke, du känner dig trygg helt enkelt!”

  “Det gick hur bra som helst. tack Emilia för allt”

  “Jag är så nöjd med val av mäklarfirma, och ännu mer nöjd med den mäklare som hjälpt mig att få sålt min bostad. Hon var professionell, varm, förstående och ansvarstagande. Genom hela processen har jag fått känna mig hörd och att hon velat det bästa för mig och mina önskemål.”

  Snabbanslutning