fbpx
Trollhättan / Skoftebyn

Fyrmästaregatan 1

Utgångspris:
5 500 000 kr
Boarea:
197 kvm
Antal rum:
6 (4-5 sovrum)
Byggår:
1909 (2014)
Driftskostnad:
39 437 kr / år

Tilltalande och välbelägen villa i toppskick!

  • Mycket fint skick
  • Kakelugn
  • Stor altan
  • Rymligt
  • Bergvärme
  • Låg driftskostnad

Detta är ett tillfälle som inte återkommer i första taget! Fantastisk villa som byggts till och smakfullt helrenoverats under 2013-2014. Boytan på hela 197 kvm ger enastående utrymmen och möjligheter till ett bekvämt och flexibelt boende. Bergvärme för låg driftskostnad och Energiklass B vilket får sägas vara unikt! Invändigt är det härliga öppna ytor mellan kök, vardagsrum och glasdörrar leder oss ut på altanen. Denna altan går i vinkel runt huset så att man kan följa solen från morgon till kväll. Tomten är fantastisk den med! Helt iordninggjord med murar, stensättning, planteringar och ny gräsmatta vilken två robotgräsklippare håller ständigt snygg. Stor stensatt garageuppfart med plats för flera bilar samt ett fristående garage uppfört 2020 med luftvärmepump som uppvärmning.

Här bor du med ett barnvänligt läge, närhet till fina naturområden och slussområdet. Välkommen att boka visning!

Bilder

Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain Life is like climbing a mountain

Rumsbeskrivning

Klinkersgolv och tapetserade väggar. Infällda spotlights i tak.


Gästtoalett med plastmatta, väggmatta, tvättställ och toalett.


Luftigt kök i öppen planlösning med matsal och vardagsrum. Här finns rejäla bänkytor och gott om skåp. I anslutning till köket finns även ett praktiskt skafferi, rejält städskåp samt linneskåp strax intill. Parkettgolv, tapetserade väggar, vita skåpsluckor, svarta bänkskivor, rostfria maskiner samt spotlights i tak. Spishäll Husqvarna Spisfläkt Fjäråskupan Ugn Husqvarna Micro Husqvarna Diskmaskin Miele 2020 Kyl Husqvarna Frys Husqvarna


Rymligt vardagsrum med parkettgolv, matsalsdel och plats för större sittgrupp. Cronspisen murspis för värme och mys. Utgång till altanen via dubbla helglasade dörrar. Det finns även utgång där man når morgonsolen och den perfekta frukosthörnan.


Helkaklat badrum med såväl badkar som dusch, tvättställ, toalett, tvättmaskin Miele 2018, torktumlare Miele 20220. Spotlights i tak samt golvvärme.


Master bedrum med parkettgolv, tapetserade väggar samt en rejäl garderob med skjutdörrar.


Härligt rymligt och ljust allrum med parkettgolv och tapetserade väggar. För den som önskar så finns möjlighet att erhålla ytterligare sovrum här.


Parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns en praktisk klädkammare samt vindslucka.


Parkettgolv och målade väggar. Här finns en praktisk klädkammare.


Parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns en praktisk klädkammare.


Rymligt badrum med plastmatta, väggmatta, spotlights i tak, dusch, tvättställ samt toalett.


Rejält pannrum med värmepump samt varmvattenberedare.


I källaren finns plats för förvaring. Källaren är fö som sig bör inte inredd.


Fakta

5 500 000 kr

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Skoftebyn

Fyrmästaregatan 1

46155

Trollhättan

Trollhättan

197 kvm

6 (4-5 sovrum)

910 kvm

1909 (2014)

Lantmäteriet

Ytterst välskött och lättskött trädgårdstomt.
Två robotgräsklippare står för gräsklippningen och tomten är grundligt planerad med murar, stensättning samt nya planteringar och grönytor.

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

Villa i 1 1/2 plan

1909

49

2014

Betongpannor

Huggen sten

Källare samt krypgrund på tillbyggd del.

Träfasad

Plåt

3-glasfönster

Trä

Trä

Huset är omsorgsfullt helrenoverat och tillbyggt 2013-2014.
I anslutning till detta är det nytt tak, tilläggsisolering, ny fasad, nya fönster, ny el och v/a ut till gatan. Invändigt försågs huset med nytt kök, badrum, nya golv, ytskikt osv

Kommunalt vatten

Kommunalt avlopp

Bergvärmepump

2013

Självdrag

Ledningar bytta

20 A

Jordat

All el utbytt 2013-2014
Framdraget för elbilsladdning (ingen laddare installerad).

2014-01-01

Ny skorsten i samband med utbyggnad.

Fiber finns installerat.


Huset är ommålat utvändigt 2021.
Yttertak har tvättats 2021.
Altanstaket målat med två strykningar 2022
Elektrisk markis vid altanen monterad 2019
Luftvärmepump vid garaget installerad 2020.
Renoverad källartrappa och ny källardörr 2022.

Huset är omsorgsfullt helrenoverat och tillbyggt 2013-2014.
I anslutning till detta är det nytt tak, tilläggsisolering, ny fasad, nya fönster, ny el och v/a ut till gatan. Invändigt försågs huset med nytt kök, badrum, nya golv, ytskikt osv

Energideklaration

2022-08-24

Energideklaration är utförd

B

35 kWh / m²

55 kWh / m²

Glenn Karlsson

10957 kWh

Bilplats/Övrigt

Stor stensatt garageuppfart med plats för flera bilar.


Rejält tilltagen altan i vinkel med bästa solläge. Här finns solig plats för frukosten, soldäck under dagen och solplats för kvällssolen. Rejäl elektrisk markis finns att använda vid behov.


På fastigheten finns ett rejält garage uppfört 2020.
Elmanövrerad garageport samt trefas finns installerat.


Yale Doorman lås på ytterdörr. Centraldammsugare finns installerad. Högtalarsystem finns installerat i taket i vardagsrum, kök och badrum.

Ekonomi

10 957 kWh / år

21 512 kr / år

500 kr / år

7 657 kr / år

2 735 kr / år

7 033 kr / år

AMountTable0

39 437 kr / år

3

8 874 kr / år

6

3 245 000 kr

2021

Fastställt

1971

2 374 000 kr

683 000 kr

3 057 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Närområde

Skoftebyn

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Skoftebyn är ett härligt område som präglas av sitt fina läge med närhet till slussområdet och fina strövområden i söder. Här finns allt från sekelskiftesvillor till nybyggda villor. I söder ligger flera radhusområden. Skoftebyn är en stadsdel i södra Trollhättan, som främst består av enfamiljshus, flerfamiljshusen är få. Söder om Skoftebyn finns härliga naturområden med träningsanläggningen Slätthult med fina motionsspår. Här ligger även Almagärdet med flera fotbollsplaner. Slätthult med elljusspår, flera skolor och idrottsföreningar. Stadsdelen Skoftebyn byggdes i stora delar upp som egna bostäder av de arbetare som arbetade vid "verksta'n", det vill säga Nohab som ligger i norra delen av Skoftebyn,

I stadsdelen finns fotbollslaget Skoftebyns IF och boxningsklubben Skoftebyns AIS. Den mycket populära kvarterskrogen Kellos ligger också i området.
I norr gränsar Skoftebyn till Innovatumområdet som växer med ett stort antal verksamheter i området. Lokalbussen avgår frekvent till och från Trollhättans centrum. Det finns fina cykelbanor in till centrum och de fina promenadstråken längs kanalen in till centrum är mycket populära. I området finns Skoftebyskolan och även Sylteskolan och Nya skolan ligger på bekvämt avstånd. Här finns också flera förskolor.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta