fbpx
Trollhättan / Sandhem

Halvors väg 137

Slutpris:
1 800 000 kr
Boarea:
80.5 kvm
Antal rum:
3 (2 sovrum)
Våning:
2 av 2
Byggår:
1967

FRÄSCHT RENOVERAD TREA MED RITKIGT TREVLIGT HÖRNLÄGE!

  • Hörnläge
  • Nyare kök
  • Balkong i väster
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Klädkammare

Varmt välkommen till populära Halvors väg!

Här finner ni nu en fräscht renoverad bostadsrätt om tre rum och kök i välskötta och omtyckta HSB Brf Trastsångaren. Bostaden har ett trevligt hörnläge i området och är belägen på våning två vilket er ett insynsskyddat, ljust och luftigt intryck!

Bostadsrätten har omsorgsfullt renoverats med genomgående nya golv och fräscha ytskikt samt nyare kök. Dessutom följer en inre reparationsfond på över 5000kr att investera i bostaden!

Utöver det trevliga köket med matplats finner ni ett ljust vardagsrum med fönster åt två håll, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två sovrum. Bostaden erbjuder gott om förvaring i såväl flertalet garderober som en rejäl klädkammare.
Från vardagsrummet nås balkongen med härlig eftermiddags- och kvällssol och trevlig vy mot Halvors väg och STIP.

Halvors väg är ett lugnt och familjevänligt område med trevlig och välskött förening med fina innergårdar, lekplatser och grönområden. I föreningen finns också samlingslokal, övernattningslägenhet och parkeringsplatser. Här bor du lugnt och bekvämt med närhet till det mesta så som Sandhemsspåret med dess motionsslingor, idrottsanläggning, förskolor, skolor och mataffärer. Härifrån tar du dig även enkelt in till centrum med goda bussförbindelser.

Varmt välkommen att boka visning!

Karta

Sålda