fbpx
Trollhättan / Stavre
Boarea:
90 kvm
Antal rum:
4 (3 sovrum)
Byggår:
1953

Fyra med balkong på Stavre !

  • Populära Stavre
  • Rymlig fyra med hiss
  • Närhet till matvaruaffär
  • Tre sovrum och balkong
  • Närhet till skolor och förskolor
  • Lugnt och treivsamt

Denna bostaden förbereder vi nu inför kommande försäljning med tjänsten Entré start. Kontakta oss gärna med en intresseanmälan avseende bostaden redan nu så berättar vi mer.

Entré start är vår tjänst för dig som funderar på att eventuellt byta bostad framöver. Tjänsten är kostnadsfri och helt utan förpliktelser från din sida samtidigt som vi är din köparcoach om du så önskar.

Entré start börjar med en fri värdering och vi berättar om läget på bostadsmarknaden. Ofta så har man frågor och om det är någonting man behöver renovera eller ordna med innan man säljer. Vi svarar på frågor och går igenom praktiska detaljer såsom besiktning, dolda fel, visning, finansiering, reavinstbeskattning och så vidare. Därefter har vi möjlighet att resonera om tänkbara nya bostäder och svarar på frågor kring detta. Här har vi stor erfarenhet och många tips som kan vägleda er i funderingarna.

Välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Föreningen

HSB Brf Berget

1958

Föreningens fastigheter Tranan 5 och 6 färdigställdes år 1953. På fastigheten finns 4 bostadshus i 4 våningar med 8 trappuppgångar, samt 11 radhuslägenheter. Fastigheten ROT renoverades 1991.

Lägenhetsfördelning
40 st 2 rum och kök
24 st 3 rum och kök
24 st 4 rum och kök
11 st 5 rum och kök

Fjärrvärme

Det finns en övernattningslägenhet med dusch och toalett att hyra, kostnad 100 kr/per natt. Föreningslokal finns också att hyra för 200 kr.
Föreningen har också ett gym, bastu och grovtvättstuga.

Kabel-TV - Sappa
Internet - Telenor


1991 - ROT-renovering
2008 - Fasadrenovering
2014 - Hissrenovering
2015 - Reparation av källartrappor, lagt plattor under sopkärlen, lekplats- och uteplatsrenovering,
byte belysning i källare till LED-belysning samt gavel- och dörrbelysning på radhusen, målning
av p-platser, byte spiskåpor, installerat vattenbehandlingssystem, renoverat en lokal, byte
termostatventiler, rensat im-, av- och frånluftskanaler samt OVK-besiktning.
2020 - Byggnation av nytt källsorteringsrum samt byte av låsmekanism för balkongdörrar i föreningen.

2010-02-18

177 kWh / m²

Håkan Jagefeldt

Närområde

Stavre

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Området Stavre är mycket populärt och består till största delen av villabebyggelse från 1920-talet till början av 1950-talet, och är en blandning av villor och flerbostadshus. Idrottsplatsen Edsborg ligger i området och här spelar FCT sina hemmamatcher. Här utövas även friidrott. I Stavre finns populära Ica Jätten som är en rejäl Ica butik som ligger mitt i villaområdet. Hit åker man från när och fjärran för att handla. I området finns även ett par pizzerior, blomaffär, frisör och kiosk. Lokalbussen går regelbundet in till centrum och det går även enkelt att ta sig med cykel in till centrum eller Resecentrum. Såväl Fridaskolan som Stavreskolan som båda är F-9 skolor ligger i området. Det finns flera förskolor för de yngsta.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

Snabbanslutning