fbpx
Trollhättan / Skogshöjden

Mellerudsvägen 9

Utgångspris:
4 295 000 kr
Boarea:
137 kvm
Biarea:
40 kvm
Antal rum:
5 (3-4 sovrum)
Byggår:
2007
Driftskostnad:
40 460 kr / år

TREVLIGT ENPLANSHUS I SKOGSHÖJDEN!

  • Enplansvilla
  • Två badrum
  • Bastu
  • Garage
  • Altan
  • Utebadkar

Varmt välkommen till familjevänliga Skogshöjden!

Här kommer nu möjligheten att förvärva en enplansvilla uppförd 2007 med parkering på uppfart och i garage.
Bostadsytan disponeras över vardagsrum och kök i öppen planlösning, två helkaklade badrum - varav ena med bastu och lyxigt hörnbadkar, tvättstuga med groventré samt tre sovrum och ett mindre allrum som ger möjlighet till ytterligare ett fjärde sovrum om så önskas. Från vardagsrum och allrum nås en härlig träaltan med västerläge. Här finner ni är en lättskött och trevlig bostad med möjlighet att bara flytta in och trivas!

I Skogshöjden bor ni med närhet till det mesta. Här har ni såväl Överby köpcentrum som NÄL och naturområdet Bergstäkten med dess idrottsanläggning, utegym och lekplats runt knuten och endast ett stenkast från Skogshöjdens skola och förskola. I Skogshöjden bor ni naturnära med bekvämt avstånd till Trollhättans centrum och gott om bussförbindelser och cykelbanor i området.

Varmt välkommen att boka visning!

Bilder

Life is like climbing a mountain

Rumsbeskrivning

Välkommen in i hall med avhängningsyta till vänster innanför dörren. Här är det klinkergolv vid entrén och efterföljande laminatgolv med vita väggar.


Sovrum med laminatgolv och ljusa väggar.


Sovrum med laminatgolv och mörka väggar.


Helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, tvättställ och förvaringsskåp.


Sovrum med laminatgolv och ljusa väggar med fondvägg.


Vardagsrum med laminatgolv och vita väggar.


Kök med laminatgolv och vita väggar. Köket går i svart ton med bänkskiva i trä och svart kakel. Köket är utrustat med diskho, spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl/frys.


Tvättstuga med groventré. Här är det klinkergolv och tapetserade väggar. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns gott om bänkyta och förvaring i två garderober.


Sovrum med laminatgolv och mörka väggar. Här finns utgång till altanen och rejält med garderober. Här finns rör under garderoberna förberett för möjligheten att sätta in en kamin.


Helkaklat badrum i snygga mörka toner. Badrummet är utrustat med ett lyxigt hörnbadkar, bastu, dusch, wc och tvättställskommod.


Fakta

4 295 000 kr

Enligt överenskommelse

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Skogshöjden

Mellerudsvägen 9

46171

Trollhättan

Trollhättan

137 kvm

40 kvm

5 (3-4 sovrum)

828 kvm

2007

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

Enplanshus

2007

29

Betongpannor

Betong

Platta på mark

Stående träpanel

Plåt

2+1-glasfönster

Trä

Trä

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Frånluftsvärmepump

2007

Mekanisk frånluft

16 A

Jordat

Förberett med spirorör i plattan och gipsad kanal i taket för installation av kamin i allrummet/sovrummet innanför köket.

Fiber


2018 - Ny kyl/frys, tvättmaskin och torktumlare.
2019 - Ny diskmaskin

Energideklaration

2015-11-04

Energideklaration är utförd

C

44 kWh / m²

Boris Johansson, OBM Besiktning Väst AB,

15360 kWh

Bilplats/Övrigt

Parkering på uppfart och i garage med port. Från andra sidan av huset finns ett praktiskt förråd med egen ingång.


Rejäl träaltan i västerläge med utebadkar.

Övriga rättigheter och belastningar

Bergkrönet Mm, Detaljplan (Beslutsdatum: 19981209)

Bergkrönet Mm, Ändring av dp (Beslutsdatum: 20020618)

Ekonomi

15 360 kWh / år

18 800 kr / år

7 387 kr / år

1 371 kr / år

8 714 kr / år

AMountTable1

4 188 kr / år

40 460 kr / år

3

8 874 kr / år

8

2 525 000 kr

2021

Fastställt

2007

1 984 000 kr

715 000 kr

2 699 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Närområde

Skogshöjden

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Familjärt och naturnära, ett perfekt område för barnfamiljen. Skogshöjden är en trivsam stadsdel till största delen med byggnation från 1980 och 1990 talet. Området ligger väster om Göta älv, en halvmil norr om stadens centrum. Här bor ca 2000 invånare.

Här ligger Norra Älvsborgs länssjukhus, som öppnades 1988 och som med sina närmare 3000 anställda är en av stadens större arbetsplatser, samt Skogshöjdens kyrka från 1990. I området finns en kvartersbutik/pizzeria. Lokalbussen går regelbundet in till Trollhättans centrum. I anslutning till Näl går ett flertal bussar till orter runt om Trollhättan. I Skogshöjden finns Skogshöjdens skola och Dalkjusans skola. Dessa båda erbjuder undervisning för F-9. I området finns också förskolor.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!
Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

Snabbanslutning