fbpx
Trollhättan / Furulund

Sparvstigen 14

Utgångspris:
2 495 000 kr
Boarea:
107 kvm
Biarea:
12 kvm
Antal rum:
5 (4 sovrum)
Byggår:
1972

Trivsamt enplanshus med uteplats i söder!

  • Enplanshus
  • Uteplats
  • Nära skolor och förskolor
  • Fyra sovrum
  • Garage
  • Nyare tak

Varmt välkomna till detta tillfälle att förvärva ett fint enplanshus om 107kvm! Huset inrymmer fyra sovrum, dubbla badrum samt gediget kök och vardagsrum. Att man dessutom har en fantastiskt uteplats i söder med både trädäck samt gräsmatta gör inte fastigheten sämre. Här har nuvarande ägare lagt ner både tid och pengar eller vad sägs om två nyrenoverade badrum 2015, bytt panel 2011 samt nytt tak 2007. Detta är med andra ord en fastighet där det bara är att ställa in sina saker och börja uppskatta det som bostaden samt området har att erbjuda. Till fastigheten hör även en p-plats samt en garageplats. I området bor det flera barnfamiljer och med närheten till både förskola samt skola blir detta ett perfekt område för hela familjen. På promenadavstånd når ni även Sandhemspåret, matbutiker samt flera lekplatser. Varmt välkomna att höra av er vid intresse, detta är ett hus ni inte vill missa!

Bilder

Life is like climbing a mountain

Rumsbeskrivning

Ljus och öppen hall med klinkergolv. Väggarna är målade och hatthylla finns.


Tilltalande kök från Ikea med nyare diskmaskin. Här finns det även en trevlig köksö för enklare måltider eller för umgänge vid matlagning. Golvet utgörs av ett laminatgolv och väggarna är målade.


Rymligt vardagsrum för hela familjen, ifrån vardagsrummet nås även huset trevliga uteplats i söderläge. Här ligger ett fint parkettgolv och väggarna är tapetserade.


Fint sovrum med laminatgolv och målade väggar. Finns även dubbla garderober här.


Helkaklat badrum med dusch, wc, kommod samt handukstork. Här finns det även golvvärme (el). Badrummet renoverades 2015.


Sovrum med laminatgolv samt målade väggar.


Allrum med tapetserade/ målade väggar. Tre garderober.


Renoverat badrum från 2015. Badrummet är helkaklat och är utrustat med wc, kommod och badkar. Golvvärme (el) finns.


Bra sovrum med laminatgolv samt målade väggar.


Trevlig tvättstuga med kombimaskin, torkskåp samt dubbla garderober. I detta rum står även varmvattenberedaren. Plastmatta.


Groventré med goda förvaringsmöjligheter.


Fakta

2 495 000 kr

Enligt överenskommelse

Småhus

Villa

220 - Småhusenhet, bebyggd

Furulund

Sparvstigen 14

46144

Trollhättan

Götalunden

107 kvm

12 kvm

5

273 kvm

1972

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Lantmäteriet

Byggnadssätt

Enplanshus

1972

37

Träfasad

Kommunalt vatten året om

Kommunalt avlopp

Värmepump luft-luft samt direktverkande el

Bilplats/Övrigt

Garageplats samt p-plats finns som hör till huset.


Huset har en mycket tilltalande altan i söderläge samt en gräsplätt för barnen att leka på.

Övriga rättigheter och belastningar

Trollhättan Snösparven Ga:1

Trollhättan Snösparven Ga:2

Gulsparven Mfl, Stadsplan (Beslutsdatum: 19711103)

Ekonomi

AMountTable0

8 524 kr / år

5 689 kr / år

2022-12-31

Avgäldsperiod: 10år från 1981-12-31

212000-1546 Trollhättans Kommun 46183 Trollhättan

9

1 790 000 kr

2018

Fastställt

1972

1 232 000 kr

551 000 kr

1 783 000 kr

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Närområde

Furulund

Vi på Entré Fastighetsförmedling har lång erfarenhet och vet det mesta som är värt att veta om våra bostadsområden, var såväl skolor som förskolor ligger och hur man tar sig enklast till motionsspåret. Ni kan alltid höra av er till oss för att stämma av läget avseende det mesta i bostads och områdesfrågor. Vi gillar att hjälpa till så tveka inte att höra av er med eventuella funderingar.

Furulund är ett av de områden som barnfamiljen trivs bra i. Furulund är granne mad Sandhem och Halvorstorp i de östra delarna av staden och består av både villor, radhus och lägenheter. .Vill man komma ut och röra på sig finns det fina och välbesökta Sandhemsspåret nära till hands med både 2 och 3 km´s slingor. I närheten finns också populära Trollhättans fotbollsklubb (TFK) med den fina anläggningen STIP En fin konstgräsplan finns också i området. Lekplatser finns det gott om i området. 10 minuters promenad från Furulund finns Storegårdsparken som erbjuder pulkabacke, aktivitetspark, plats för lek, avkoppling och en skön atmosfär centralt placerad i området.

Till och från Furulund åker du enkelt buss, cyklar på de fina cykelbanorna eller tar en rask promenad in till/från Resecentrum eller centrumkärnan. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer. Malöga flygplats finns också att tillgå endast 10 minuter bort med bil för den som vill flyga till Stockholm. Flygplatsen erbjuder även andra destinationer och utbudet utvecklas löpande. I närheten av Furulund kan man finna flertalet förskolor, 0-9 skolor och fritidsaktiviteter för både liten som stor. Här finns möjligheter att till fots, cykel eller med bil nå förskolor, skolor eller fritidsaktiviteter enkelt och lätt.

Entré Fastighetsförmedling är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla!

Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0770 87 88 00 eller skicka ett mail till info@entrefast.se

Varmt välkommen till Entré Fastighetsförmedling!

Karta

Snabbanslutning